Pravdepodobnost

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Pravdepodobnost

Odoslaťod x-bat 11 Nov 2010 08:16

Hoj, tak nastal nejvyssi cas, abych zacal i ja prispivat svou trochou do mlyna :)
Muze mi neko poslat link na nejakou hezkou tabulku/kalkulator s pravdepodobnostmi hitnuti prakticky cehokoli kdykoli? Napr. mam T6o (prakticky mam libovolne dve karty) -> jaka je sance, ze chytnu na flopu par? Top par? Ze na turn/river doskace set? Atd...
Dik...

EDIT: zajima me NL Holdem, se strejdou googlem jsem samozrejme kamarad, ale nejak nemuzu dohledat to "prave orechove"
x-bat

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 1 krát/5 krát

Re: Pravdepodobnost

Odoslaťod meomir 11 Nov 2010 08:25

meomir

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod x-bat 11 Nov 2010 08:32

Dik, na wiki jsem samo koukal - tam ale neni vse, co bych rad vedel :)
x-bat

Odoslaťod buschle 11 Nov 2010 08:39

x-bat napísal:Hoj, tak nastal nejvyssi cas, abych zacal i ja prispivat svou trochou do mlyna :)
Muze mi neko poslat link na nejakou hezkou tabulku/kalkulator s pravdepodobnostmi hitnuti prakticky cehokoli kdykoli? Napr. mam T6o (prakticky mam libovolne dve karty) -> jaka je sance, ze chytnu na flopu par? Top par? Ze na turn/river doskace set? Atd...
Dik...

EDIT: zajima me NL Holdem, se strejdou googlem jsem samozrejme kamarad, ale nejak nemuzu dohledat to "prave orechove"

set ti s T6o nedoskace nikdy.
A pravdepodobnosti ci chytis na flope par ,top par ,2pary ta tiez nemusia trapit - nevyuzijes to. Teba s T6o nezaujima ci trafis trips , ale ci ti dostatocne casto foldnu blidny ked ich planujes s tym T6o ukradnut. A ked ta callne preflopom ci super dostatocne casto ch/f flop, aby si to zahral ziskovo.
O tom ako sa oplati callovat maly pocket pair na set odds, kedy sa s flush draw oplati dat AI a kedy callnut AI - o tom je vsade vela clankov, treba hladat , citat.

jedina tabulka ktoru vyuzijes je asi toto , ja ked som zacinal som si to nalepil na monitor :-D , casom to uz potrebovat nebudes ,lebo sa ti to zautomatizuje.
Prílohy
Pot-Odds.gif
Pot-Odds.gif (24.85 ) Zobrazená 1962 krát
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod x-bat 11 Nov 2010 08:57

Spocitat si pravdepodobnost + pot odds nemam problem zvladnout v hlave - nejsem zase uplny novacek :) Kazdopadne me nenapadlo si tu tabulku nekam vylepit - urcite dobry napad 8-)
Rekneme, ze me ty procenta zajimaji ze zvedavosti...
x-bat

Odoslaťod tomisumi 11 Nov 2010 15:40

Ja mám vo phone takú aplikáciu čo po nahodení ruky ukazuje pravdepodobnosti...asi to neni vôbec presné ale nejaké čísla to ukazuje :D
tomisumi

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 15 krát/10 krát

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!