Ako som minule spominal, postujem graf po 1 000 odohranych MTT turnajoch. Myslim, ze uz to je aka taka vzorka na posudenie toho kam sa ubera moja hra. Chvala Bohu som za tych 1 000 turnajov ziadny velky DS nezazil akurat nejakych 300mtt som bol BE.
Moje ROI sa pohybuje od 57 - 65. Mojim dlhodobejsim predsavzatim je vytiahnut ho na uroven okolo 80. Co maju dobri hraci turnajov dost casto. Paradise poker, nie je herna, kde by hralo extra velka regularov, traffic tam nie je tiez nic moc - ale na druhej strane prichadzaju tam hraci z kasina, zo stavkovej, je tam vela fishiek tak zatial tam ostavam, aj ked sa pohravam z myslienkou prejst s vacsou castou svojho bankrollu na PS, kde je predsa vyber turnajov oproti Paradise neskutocny.
November vsak urcite odohram len na Paradise. Tesim sa na turnaj v Londyne dufam, ze tam nieco uhram, a ked nie tak bude aspon vylet zadara
Dalsou vecou, ktoru by som chcel praktikovat castejsie je postovanie ruk do mojho blogu na diskusiu a edukaciu. Bodli by aspon 1 - 3 zaujimave handy na den.
EDIT by dzejkej: Osekany screenshot, aby bolo vidiet graf.