Poznamky - tracker alebo klient
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
Poznamky - tracker alebo klient
Otazka,pisete si poznamky na hracov do HEM/PT3 alebo priamo v poker clientovi?
- Mareccc1
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/11 krát
Re: poznamky
HEM a jedine HEM, pretoze vela z mojho poznamkovania a analyzovania superov sa deje mimo session.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Re: Poznamky - tracker alebo klient
ok a ked si oznacujete farbami hracov ,tak si oznacite iba farbou a poznamku napisete do HEM?
- Mareccc1
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/11 krát
presne tak, kedysi som pisal aj pzoanky to Kliebnta ale potm mi chybali pri Review
-
josipjs - Príspevky: 544
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 34 krát/3 krát
Mareccc1 napísal:ok a ked si oznacujete farbami hracov ,tak si oznacite iba farbou a poznamku napisete do HEM?
Farby mam v klientovi. Farby su mi nanic, ked uz mam nahodeny HEM, pretoze staty mi davaju lepsiu predstavu, co je to za hraca. Farby su vhodne v situacii, ked pozeram stoly a rozmyslam, za ktory si sadnem - vtedy este nemam staty k dispozicii.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
ja si farbou oznacujem fishe v HEM len aby som mal hned na prvy pohlad predstavu z ktorej strany stola idu peniaze a kedy mam rozsirit alebo zuzit range
na tableselkciu pouzivam tableselektor v heme cize farbicky v lobby mi nechybaju
na tableselkciu pouzivam tableselektor v heme cize farbicky v lobby mi nechybaju
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.