[CG] NL10 AQo v 3bet spote vs 2 callers
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
[CG] NL10 AQo v 3bet spote vs 2 callers
Prima Network $10.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 1024168
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
UTG: $10.00 21/16/f3bet 85/350 ruk
CO: $22.80 23/19/f3bet 2/2 /50 ruk
BTN: $4.18
Hero (SB): $10.05
BB: $10.09 62/11/1,1/cPFR 50/ 51 ruk
Pre Flop: ($0.15) Hero is SB with Q A
UTG raises to $0.40, CO calls $0.40, 1 fold, Hero raises to $1.30, BB calls $1.20, 1 fold, CO calls $0.90
Na call mi to nepride, pretoze nechcem hrat OOP vs 2 mozno 3 ludia. V podstate squeezujem ako bluff, pretoze takisto nechcem, aby som bol dorovnany a hral OOP v 3bet spote. Fishka sa javila pasivna, aj ked uz dorovnala, moze tam mat stale kopu trashu. Prekvapil ma call CO, pretoze si nie celkom viem predstavit, s cim bude callovat raise a nasledny squeeze. Je pravda, ze moj squeeze je maly, takze dostava odds na nieco ako QJs a pod.?
Flop: ($4.30) A J 8 (3 players)
Hero bets $2.10, BB raises to $8.69, CO folds, Hero ?
Triafam TP na FD boarde a neviem sa rozhodnut, ci to cbetnut alebo len chceknut. Check/call sa mi nepaci, pretoze nebudem mat predstavu kde je sever, takze sa rozhodujem pre cbet (nejaka equity sa najde). Dalsim problemom je velkost cbetu - 2€, 2,6€? Nasledne ma ryba raisuje a mne ostava 65bb behind. Da sa to este foldnut? Neviem si predstavit, aky range bude mat ryba.
Som v tejto ruke total strateny, tak ak sa najde dobra dusa a ozrejmi mi to
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
UTG: $10.00 21/16/f3bet 85/350 ruk
CO: $22.80 23/19/f3bet 2/2 /50 ruk
BTN: $4.18
Hero (SB): $10.05
BB: $10.09 62/11/1,1/cPFR 50/ 51 ruk
Pre Flop: ($0.15) Hero is SB with Q A
UTG raises to $0.40, CO calls $0.40, 1 fold, Hero raises to $1.30, BB calls $1.20, 1 fold, CO calls $0.90
Na call mi to nepride, pretoze nechcem hrat OOP vs 2 mozno 3 ludia. V podstate squeezujem ako bluff, pretoze takisto nechcem, aby som bol dorovnany a hral OOP v 3bet spote. Fishka sa javila pasivna, aj ked uz dorovnala, moze tam mat stale kopu trashu. Prekvapil ma call CO, pretoze si nie celkom viem predstavit, s cim bude callovat raise a nasledny squeeze. Je pravda, ze moj squeeze je maly, takze dostava odds na nieco ako QJs a pod.?
Flop: ($4.30) A J 8 (3 players)
Hero bets $2.10, BB raises to $8.69, CO folds, Hero ?
Triafam TP na FD boarde a neviem sa rozhodnut, ci to cbetnut alebo len chceknut. Check/call sa mi nepaci, pretoze nebudem mat predstavu kde je sever, takze sa rozhodujem pre cbet (nejaka equity sa najde). Dalsim problemom je velkost cbetu - 2€, 2,6€? Nasledne ma ryba raisuje a mne ostava 65bb behind. Da sa to este foldnut? Neviem si predstavit, aky range bude mat ryba.
Som v tejto ruke total strateny, tak ak sa najde dobra dusa a ozrejmi mi to
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Re: [CG] NL10 AQo v 3bet spote vs 2 callers
3bet preflop nebude stastny..regovia ti MW IP dorovnaju any pair, AK..ked squeeze tak min. $1.8
flat preflop je v pohode ak ma UTG v range Axs/AJ
as played fold flop..tam bude v 3bet pote raisovat multiway ako bluff len psychopat
flat preflop je v pohode ak ma UTG v range Axs/AJ
as played fold flop..tam bude v 3bet pote raisovat multiway ako bluff len psychopat
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
preflop sizing sa mi zda prilis maly, 3betoval by som na 1,8
CO calling range je pomerne silny, nezabudaj ze je to reg vs UTG reg open cize moze mat aj handy ako JJ/AQ
cbet je tiez maly na to aky drawy je board, dal by som 3-3,2
ked ta raisne ryba potrebujes odhadnut jej range, nevylucujem AK/AJ/JJ/88 ale to su nepodstatne handy, dolezite je ci a kolko najdes ruk proti ktorym si na tom ako tak dobre s equity.
Bude to robit s AT? asi tazko
moze mat nejake FD? fish asi tazko ale mozeme sa pozriet ake su k dispozicii Axs nie su lebo Ad mas ty, cize z tych proti ktorym si na tom dobre ostava KdQd a 6d7d ktore uz je menej pravdepodobne. Qd9d,QdTd,9dTd,7d9d mozeme zanedbat lebo proti nim na tom nie sme dobre bud flipujeme alebo sme pozadu lebo maju combodraw + musime ich discountnut lebo casto foldnu pf
teda naozaj je problem ak by uz aj raisoval draw nejaku najst, z toho vyplyva ze jeho range je silne naklonena smerom k value a mali by sme foldnut
CO calling range je pomerne silny, nezabudaj ze je to reg vs UTG reg open cize moze mat aj handy ako JJ/AQ
cbet je tiez maly na to aky drawy je board, dal by som 3-3,2
ked ta raisne ryba potrebujes odhadnut jej range, nevylucujem AK/AJ/JJ/88 ale to su nepodstatne handy, dolezite je ci a kolko najdes ruk proti ktorym si na tom ako tak dobre s equity.
Bude to robit s AT? asi tazko
moze mat nejake FD? fish asi tazko ale mozeme sa pozriet ake su k dispozicii Axs nie su lebo Ad mas ty, cize z tych proti ktorym si na tom dobre ostava KdQd a 6d7d ktore uz je menej pravdepodobne. Qd9d,QdTd,9dTd,7d9d mozeme zanedbat lebo proti nim na tom nie sme dobre bud flipujeme alebo sme pozadu lebo maju combodraw + musime ich discountnut lebo casto foldnu pf
teda naozaj je problem ak by uz aj raisoval draw nejaku najst, z toho vyplyva ze jeho range je silne naklonena smerom k value a mali by sme foldnut
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
tak vsetko tu uz mas napisane ja len poviem to iste a ze popracuj na betsizingu...Sam vravis ze squeezujes a nechces hrat AQ OOP 3way pot lenze im nato davas solidne odds...4.5 nasobok UTG raisu teda spominanych 1.8 by bolo fajn
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
Dik chalani za odpovede
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Pozeram, ze Horseyho navrat k pokru vyzera dobre, lebo radi rozumne .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.