nahoda?
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
Nie nahoda ale poker
Na stole 2,8,K. Jeden hrac s K,4 all in, druhy call s A,A. Na turn dosla 4 a este aj na river 4. To bol zivy turnaj,takze nielen online sa stavaju take veci.To je proste poker :))
- Fesi44
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Este jeden priklad
zo ziveho turnaja.Tak ako ty som mal AQ a na flope Q a dve nizke karty.Pred flopom raise aj re-raise.Po flope super all in a ja call.Otocil KQ,hovorim si ze super,lenze turn K a river este jedno K. Ani mne sa to velakrat nezdalo na internete ale odkedy hravam na zivo,tak viem ze take veci sa stavaju.
Proste P O K E R
Proste P O K E R
- Fesi44
jasne ze
ide o nahodu ale aspon vies ze na takych ludi moze hrat v pohode raz im to vyjde ale dlhodo su to looseri.... stretol som chlapika co daval call aj raise na mozne nemoze a asi 15 minut vyhraval co sa dalo a dvoch pri stole vyviedol z miery a vybuchli no po 1,5h strokotal aj o s nulou vyzehlil som ho lol
- rechti
neco pro zasmani
Mel jsem QQ, hned po flopu jsem si myslel, ze to mam jisty a nakonec jsem z nich mel nejhorsi kombinaci.
http://img472.imageshack.us/my.php?image=haluzdd4.jpg
http://img472.imageshack.us/my.php?image=haluzdd4.jpg
- Rauuul
bad beat
pridam aj ja teda zopar hier :)
minuly tyzden som hral asi 10 sitgo turnajov 20+2 /turbo/ po sebe na stole pre 6 hracov na Pacific Pokri. Kedze to bolo v noci, hrali sme prevazne stale ti isti siesti dokolo spolu. Mali sme medzi sebou 2-3 totalnych idiotov, no bohuzial jeden z nich mal obrovske stastie, to som este nevidel. Poviem par prikladov:
mal som Q-K a ten blazon zas navysil pri BB50 ale na 200, dorovnal som, bolo jasne ze nic nema totizto. stol Q-K-7 isiel allin, co ma potesilo...ukazali sa karty a mal 7-J no na river mu padla 7....
dalsi turnaj som mal 8-8...stol 6-8-J a borec allin, tentokrat naozaj aj nieco mal co som bol prekvapeny, mal totiz 6-6 ale aj tak som sa tesil...samozrejme predcasne na river mu spadla 6
No a podobnych hier mal ten vecer viac a nielen proti mne. Takze niekedy s tym clovek asi moc nenarobi...
minuly tyzden som hral asi 10 sitgo turnajov 20+2 /turbo/ po sebe na stole pre 6 hracov na Pacific Pokri. Kedze to bolo v noci, hrali sme prevazne stale ti isti siesti dokolo spolu. Mali sme medzi sebou 2-3 totalnych idiotov, no bohuzial jeden z nich mal obrovske stastie, to som este nevidel. Poviem par prikladov:
mal som Q-K a ten blazon zas navysil pri BB50 ale na 200, dorovnal som, bolo jasne ze nic nema totizto. stol Q-K-7 isiel allin, co ma potesilo...ukazali sa karty a mal 7-J no na river mu padla 7....
dalsi turnaj som mal 8-8...stol 6-8-J a borec allin, tentokrat naozaj aj nieco mal co som bol prekvapeny, mal totiz 6-6 ale aj tak som sa tesil...samozrejme predcasne na river mu spadla 6
No a podobnych hier mal ten vecer viac a nielen proti mne. Takze niekedy s tym clovek asi moc nenarobi...
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Občas mi taky zůstává..........
Občas mi taky zůstává rozum stát, s čím se dá prohrát či vyhrát, někdy si myslím, že se mnou hraje robot, který ví karty dopředu... Doufám, že je to domněnka, že žádná online herna nemá takto vyšlechtěný soft......
- Giro
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.