Bleskovy utok by pikachu-Matejov blog
Re: Matejov skromny pokrovy blog
wow, pekne, mna by zaujimalo kolko cca hodin ti trvalo odohrat tych 1000 turnajov, neda sa to tam niekde na sharkscope zobrazit? Pripadne ak to mas naimportovane aj v holdem managerovi tak tam to je.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlade napísal:wow, pekne, mna by zaujimalo kolko cca hodin ti trvalo odohrat tych 1000 turnajov, neda sa to tam niekde na sharkscope zobrazit? Pripadne ak to mas naimportovane aj v holdem managerovi tak tam to je.
jeeej ja som si ani nevsimol, ze v HEM je taka statistika , dokopy to mam za 460 hodin cize okolo 19 dni :-) - cakal som kusa vacsie cislo, ale zasa na boss medii su tie turnaje nie az tak velke. Vacsinou 150 - 250 hracov, casto aj menej
- Matej Zavacky
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
aby som nenabudol zlu karmu ten graf je v akej mene ?
- cercerBTSSK
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/22 krát
cercerBTSSK napísal:aby som nenabudol zlu karmu ten graf je v akej mene ?
graf je v dolaroch
- Matej Zavacky
v tom pripade smekam klobuk...
ak tu o rok postnes tu istu krivku s takym vyvojom, tak sa dockame prveho PS pro
slovenskeho
ak tu o rok postnes tu istu krivku s takym vyvojom, tak sa dockame prveho PS pro
slovenskeho
- cercerBTSSK
Kusok po kusku sa to zbiera. Po dlhsiom case konecne aj nejako to vitazstvo. Ale 4.miesto tiez potesi
- Matej Zavacky
Dneska mi vysla jedna trefa - 1.miesto v 7 500gtd za bezmala 2200€. Ako bolo aj dost lucku, ale to uz pri MTT je treba
Dokonca som prisiel nato, ze som nevyuzil ani addon, kedze cez prestavku som si odbehol a nestihol som. Po 1. prestavke som bol CL, neskor som tesne pred ITM klesol na kriticky stack a viac menej takto som sa udrziaval az do FT, kde som nastupoval ako 7 z 10. Najprv som bol card dead, ale v poslednych 7mich sa zacali diat zazraky a karty za kartami sa valili cize uz to slo. Do last3 som nastupol s 1.2mil a superi mali dokopy ani nie 400k, takze som pushoval vsetko zaradom a luck sa ma drzal aj nadalej.
Zajtra si dam od pokru volno, v utorok a stredu este pogrindim a v piatok sa ide dobyt London
Dokonca som prisiel nato, ze som nevyuzil ani addon, kedze cez prestavku som si odbehol a nestihol som. Po 1. prestavke som bol CL, neskor som tesne pred ITM klesol na kriticky stack a viac menej takto som sa udrziaval az do FT, kde som nastupoval ako 7 z 10. Najprv som bol card dead, ale v poslednych 7mich sa zacali diat zazraky a karty za kartami sa valili cize uz to slo. Do last3 som nastupol s 1.2mil a superi mali dokopy ani nie 400k, takze som pushoval vsetko zaradom a luck sa ma drzal aj nadalej.
Zajtra si dam od pokru volno, v utorok a stredu este pogrindim a v piatok sa ide dobyt London
- Matej Zavacky
Ide Ti to
- cercerBTSSK
lahko sa vyhrava ked ma taku dobru podporu aku ma!
.....
myslim jeho zienku
.....
myslim jeho zienku
- eraserSK
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/7 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.