PF, flop a turn by som hral asi rovnako. River - rozmyslam, ze aku cast jeho range tu tvoria ruky, z ktorych mozes vytiahnut value. Imo su to skoro vsetky non-draws ruky, s ktorymi je ochotny pokracovat po flope bez trojic sedmiciek. Na flope straightdraws nie su (okrem backdoor), ten turn nejake priniesol, ale zasa tam nie su ruky, ktore by ten straight draw spravili a zaroven nemali aj FD. Na riveri neocakvam, ze by mal random ace, a teda bud ma nieco, co na nas bet zlozi, alebo ma nieco, co nezlozi, ale po nasom checknuti nebetne, alebo ma nieco co betne/raisne. Do poslednej skupiny by som dal vsetky FDs (connectory, gappery, KhXh, AhXh okrem monsters + nejake QhXh) + par slowplaynutych vaci, povacsine 7x, ci 55. Porazame takmer vsetky queeny v jeho range a nizsie pary, cize toho naozaj nie je velmi vela. Otazne zostava, ako sa zachova so slabymi, resp. non-fullhouse sedmickami, ked na riveri pride farba, co pre taku ruku moze byt trosku scary. Predpokladam, ze pekne percento casu iba callne nas bet.
Dalsia vec su zostavajuce stacky - akonahle betnes, si dost comitted. Cize som sa troska pohral a skusil vymysliet jeho range - pf, flop a turn, a river. Na riveri po tom zostalo nasej hande 35% equity, co je pomerne pekne, avsak ak by sme napriklad chceli bet/callovat, tak z jeho range odstranime prakticky vsetky ruky, ktore porazame a ostanu mu iba farby, niekedy sety, full housy. (+ este pripominam jeho male WTSD).
Cize podla mna je to little bet/fold. Proti jeho shoving range mame fakticky takmer ziadnu equity, naozaj nepredpokladam, ze tu bude bluffovat a tym malym betom vytiahneme vsetku value, ktora len existuje v jeho horisch queenach a nizsich PPs.
![range_PF.jpg](./download/file.php?id=4663&sid=16585d9315f3ee923b84bee52bb4a6fc)
- range_PF.jpg (274.59 ) Zobrazená 2303 krát
![ramge_flop.jpg](./download/file.php?id=4664&sid=16585d9315f3ee923b84bee52bb4a6fc)
- ramge_flop.jpg (282.12 ) Zobrazená 2316 krát
![range_river.jpg](./download/file.php?id=4665&sid=16585d9315f3ee923b84bee52bb4a6fc)
- range_river.jpg (269.32 ) Zobrazená 2319 krát
![equity_river.jpg](./download/file.php?id=4666&sid=16585d9315f3ee923b84bee52bb4a6fc)
- equity_river.jpg (172.82 ) Zobrazená 2316 krát
Dal som si na tom zalezat, ale ze ci som aj na volaco sikovne prisiel, to uz povedzte sami
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)