Martin Hrubý vs Dag Palovič: Heads-Up Challenge

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Martin Hrubý vs Dag Palovič: Heads-Up Challenge

Odoslaťod matiapag 21 Nov 2010 09:11

josipjs napísal:No to zas dopadne :D Dag sa uz viac strapnit ani nemoze IMO :d

Ale zas si robi pekny marketingovy tah ... zas uplne sprosty neni:d

co ti ja viem, vitazstvo v tom francuzskom HU Championship mi neprislo trapne, najma ked to bol invitational torunament :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod oli.strs 21 Nov 2010 09:44

Po 75tich HU si nemyslim ze ten kto vyhra moze povedat ze bol lepsi, akurat tak ze run better this time. Takze iny vyznam ako reklamu v tom nevidim. A neviem co stale toho Daga ohovaraju ked ho mozno ani dobre nepoznaju. Keby vyhral ten HU champ. alebo bol 2 ITM na WSOP niekto ako 7castle alebo Jegon alebo par dalsich tak su tu gratz na 3 strany co sa mi zda dost sick. A nehovorim o tom ze tym co ohovaraju sa mozno ani nikdy nepodari sa zucastnit na takom turnaji
oli.strs

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 8 krát/12 krát

Odoslaťod dzejkej 21 Nov 2010 10:10

oli.strs napísal:A neviem co stale toho Daga ohovaraju ked ho mozno ani dobre nepoznaju.

No ved prave preto .. Welcome to the internet! :-D
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Adam_OxO_G 21 Nov 2010 11:21

gl obom nech sa je hlavne na co pozerat :)
Adam_OxO_G

Založený: Aug 2010
Poďakoval/li: 6 krát/11 krát

Odoslaťod MiskoKvo 21 Nov 2010 12:33

tak to uz na nete chodi ze clovek skorej napise nieco zle ako pochvalu ... ja som tiez nepatril medzi jeho zastancov kedze live vs online .. a vydavanie sa za najlepsieho v pokri automaticky = tona kritiky ... ale odstupom casu som zistil ze vobec nic proti nemu nemam, spravil viac pre slovensky poker ako my vseci dokopy (teda aspon co ja viem).. a velke sympatie si ziskal na thorocnom wsop nielen svojim umiestnenim ale aj totalnym nezaujmom zo strany producentov ak si dobre pametam ukazali ho raz v all ine a jeho vypadnutie na 37mieste bolo spomenute pri ukazovani chip leaderov .. co ma dost mrzelo bo som chcel vidiet svk akcion ..ale tak je to americka show ..skoda ..

je jasne komu budem v tomto matchy drzat... svk good luck
Obrázok používateľa
MiskoKvo

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 12 krát/9 krát

Odoslaťod josipjs 21 Nov 2010 12:52

DagPalovic napísal:PopoBa , Chipo89 ... kazdy moze kritizovat inych verejne, aj JOSIPJS ... ja zas inych ludi nesudim, lebo na to nemam ziadne pravo, a kto co riesi na moju osobu, sa ma tyka, ked mi to niekto povie otvorene do oci ... to zatial JOSIPSJ neurobil, ale som kedykolvek k dispozii si veci vydiskutovat s JOSIPSJ osobne :) ... staci napisat na dag@poker.sk :)

Velmi rad by som si podiskutoval a spoznal druhu stranku a zmenil svoj nazor z toho co som mal moznost vydiet popr. pocut

ale ked uz z oci dooci tak fakt ze email nepouzijem :) Ako som uz pisal, hnusi sa mi tvoje/vase prezentovanie ale netvrdim ze si neinteligenty clovek, prave naopak. Len moj nazor na danu prezentaciu a ako na mna posobi taki typ ludi nieje pozitivny

Ale mozno sa uz vela toho zmenilo, osobne negooglym denne meno Dag Palovic alebo nesledujem osobu s tymto menom.

MiskoKvo: Mohol by si napisat ze co spravil pre Slovensky Poker lebo to sa mi volako do usi nedostalo
Obrázok používateľa
josipjs

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 34 krát/3 krát

Odoslaťod WolfiKxx 21 Nov 2010 12:54

s tym WSOP som si myslel ze si ho tiez uzijem, ale nestacilo ani 37.miesto, skoda no ale ze ho ASPON raz ukazali ;)
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Poďakoval/li: 165 krát/42 krát

Odoslaťod MiskoKvo 21 Nov 2010 13:17

josipjs: mal svk sal a vlajku na ramene.. to mna najviac osobne tesilo..

ale tak nieco najdes tu:

http://sk.wikipedia.org/wiki/Dag_Palovi%C4%8D#Poker ... tam je nieco o pokri.. "prezident Slovenskej pokerovej športovej federácie" - neviem presne co to znamena ale myslim ze niaky pozitivny vplyv mal podla mna..
Obrázok používateľa
MiskoKvo

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 12 krát/9 krát

Odoslaťod bludo17 21 Nov 2010 13:20

josipjs: co myslis kto dotiahol wpt na slovensko??
bludo17

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod josipjs 21 Nov 2010 13:23

MiskoKvo napísal:josipjs: mal svk sal a vlajku na ramene.. to mna najviac osobne tesilo..

"prezident Slovenskej pokerovej športovej federácie

Ano, to s tym salom bolo fajn :D

K tomu zvazu ....:D To je len spolok vytvoreny Dagom co ma take meno akoo ma a nic nerobi (aspon nie oficialne) Takze asi tak ....
teraz si diem precitat ten link , Wiki ej rucite mudra ...:D kedze tam moze hocikdo daco napisat

Inac kludne ma moze Dag opravit ak sa mylim ohladne toho zvazu ...

Bludo: Dag.... aby zvyditelnil svoj klub predsa, ako ja vksue vravim ze je inteligentny ...
Obrázok používateľa
josipjs

Poďakoval/li: 34 krát/3 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!