Turnaje / Freerolly
Re: Re: Re: Ale dohaje...
no, rebuy tiez nemam rad, ale 3000 chips na zaciatku pri 15 min. leveloch je dost a da sa hrat aj bez rebuy alebo addon
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Ale dohaje...
Hehe ten jsem si zahral taky - padnul jsem po 8 minutach a skoncil 326 of 825 nebo tak nejak :-D
Tak rebuy bych jeste prezil, myslim, ze se moc dokupovat nebude... ale ty levely lezou pomalu. Dobry turnaj na Bwinu je Cannonball - 6x level 3 minuty, pak 1x level 6 minut a pak zbytek levelu 12 minut - takze se proseje pole ucastniku, navic rychle utecou ty nudne levely kde jsou nizke blindy... a ke konci to neni uplne lotto, jelikoz se potom uz zase zvedaji blindy pomaleji. Takovy turnaj by sel udelat i privatni pro nas?
Tak rebuy bych jeste prezil, myslim, ze se moc dokupovat nebude... ale ty levely lezou pomalu. Dobry turnaj na Bwinu je Cannonball - 6x level 3 minuty, pak 1x level 6 minut a pak zbytek levelu 12 minut - takze se proseje pole ucastniku, navic rychle utecou ty nudne levely kde jsou nizke blindy... a ke konci to neni uplne lotto, jelikoz se potom uz zase zvedaji blindy pomaleji. Takovy turnaj by sel udelat i privatni pro nas?
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Ale dohaje...
Velmi pekny turnaj, s krasnym koncom. Dakuijem vsetkym za skvelu hru, tebe AP zvlast za finale.:)
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: 300 Added
Vdaka AP!! Bolo to pekne
- 1zart1
Re: Re: 300 Added
... a to len len, ze som sa vratil so sluzobky a turnaj som stihol na poslednu chvilu.
- 1zart1
Re: zart- 2
diky ti taky ;-)
a posledni hra - ja A5 no a co myslite, ze mel zartik ....
jasne, ze pro jistotu AA :( *THUMBS UP* :-D
a posledni hra - ja A5 no a co myslite, ze mel zartik ....
jasne, ze pro jistotu AA :( *THUMBS UP* :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.