Holdem manager
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Holdem manager
ti co hrate na U***et, resp. Prima/Microgaming network funguje vam po dnesnom update softveru herne import ruk do Holdem Manageru?
mal som 1.08.04 a ziadny import, isntaloval som najnovsi HEM update 1.09 b34 a rovnaky vysledok, vsetky nastavenia korektne, autoimport ok, hero name ok, uac vypnute atd., akurat z foldrov odkial ma importovat nic neimportuje
pisal som na HEM forum, zatial bez odpovede
mal som 1.08.04 a ziadny import, isntaloval som najnovsi HEM update 1.09 b34 a rovnaky vysledok, vsetky nastavenia korektne, autoimport ok, hero name ok, uac vypnute atd., akurat z foldrov odkial ma importovat nic neimportuje
pisal som na HEM forum, zatial bez odpovede
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Re: U***et
Caute takze registroval som sa do tejto herne ale potreboval by som pomoct s nastavenim HM, isiel som podla tohto navodu http://208.109.95.123/faq/afmviewfaq.as ... &faqid=127 ale nejak mi to nechce naskocit.
Ako sa da nastavit aby mi ukladalo hand history tam kam chcem alebo kam to vlastne uklada? Lebo ked dam v U***et klientovi options - hand history tak tam nieje ze si mozem vybrat kam mi to ma ukladat.Takze ako to mam rozbehnut?
Ako sa da nastavit aby mi ukladalo hand history tam kam chcem alebo kam to vlastne uklada? Lebo ked dam v U***et klientovi options - hand history tak tam nieje ze si mozem vybrat kam mi to ma ukladat.Takze ako to mam rozbehnut?
-
Rocky - Príspevky: 188
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 23 krát/17 krát
1. options > configure auto import folders > add folder > pridaj U***et folder (ja mam microgaming/poker/U***et/) a zaskrtni including subfolders
2. odohraj zopar ruk
3. HUD options > setup hero names > add > napis tvoj nick v herni a daj select
4. Import > start auto import
2. odohraj zopar ruk
-
Horsey7 napísal:1. options > configure auto import folders > add folder > pridaj U***et folder (ja mam microgaming/poker/U***et/) a zaskrtni including subfolders
2. odohraj zopar ruk
Super uz to funguje diki moc az teraz som si vsimol ze mi to vytvorilo subory kde su hand history
-
Rocky - Príspevky: 188
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 23 krát/17 krát
Help me! Ruky mi importuje do HEM'u čiže grafy, sessions si môžem checknúť, ale HUD sa mi nezobrazí na stoloch. Vie niekto kde je chyba alebo ako to nastaviť? Thanksss
- Xaress
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 41 krát/19 krát
mas spravne nasetupovane hero name?
-
ide vam HM hud na turnajoch?mne len na cash game
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
palo1973 napísal:ide vam HM hud na turnajoch?mne len na cash game
Tento problém stále nieje doriešený, jedine cez tablefinder sa dá zanúť HUD na turnajových stoloch
- piratSVK
- Založený: Okt 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
citam na hm stranke ze U***et na U***et nefungiruje hm...wtf? je to prafda?
ed. za moronstvo do parlamentu! malo b y to ist neviem citat
ed. za moronstvo do parlamentu! malo b y to ist neviem citat
- dom
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 10 krát/6 krát
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.