Full Tilt Poker

Diskusia k herni Full Tilt Poker

Re: Full Tilt Poker

Odoslaťod keso26 28 Okt 2010 10:51

..dnes ma FTP prekvapilo nejakymi drobnymi na ucte, citam citam a zistujem, ze som hral proti podvodnikom. Great job FTP.

Full Tilt Poker Security napísal:Dear keso26,

The Full Tilt Poker Security department has recently concluded an extensive investigation and we have determined that some of your opponents were in violation of our site terms.

We have permanently closed all of the offending accounts. In cases of proven cheating, 100% of the confiscated funds are returned to the players who were victimized. The reimbursement calculation is based on the number of tournaments or hands played against the offending players, and the amount won or lost against them.

We have determined that you are entitled to a refund of $xxx which will be placed in your account in the next 72 hours.

For a number of reasons, we are unable to provide any other additional information regarding this case, including the players involved and the game type where it occurred. We thank you for your understanding in this regard. The vigilance of our players in reporting suspicious behavior is an important addition to our ongoing diligence against unethical conduct, and we carefully investigate every concern of suspicious activity.

If you believe you have witnessed unfair play at our tables, please don't hesitate to contact us at security@fulltiltpoker.com. If there is any other way we can be of assistance, please let us know.

Full Tilt Poker Security
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 28 Okt 2010 15:30

Mne sa stalo to iste, akurat to nebolo $XXX ale $XX ;) Jop, F****Tilt si to mohol upratat pod koberec a ja by som na to nikdy neprisiel...
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod bsbs. 31 Okt 2010 02:25

Zdravim.

Ako si prosim vas nastavim upozornenie na to, ze som na rade? Mam na mysli to klasicke, ze ked som na rade, tak mi vyskoci okno do popredia. A da sa niekde prestavit zvuk upozornenia?
bsbs.

Založený: Aug 2010
Poďakoval/li: 3 krát/2 krát

Odoslaťod haman 31 Okt 2010 03:02

bsbs. napísal:Ako si prosim vas nastavim upozornenie na to, ze som na rade? Mam na mysli to klasicke, ze ked som na rade, tak mi vyskoci okno do popredia. A da sa niekde prestavit zvuk upozornenia?

V menu Options ja vidim Display table on action aj Sound.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod bsbs. 31 Okt 2010 03:10

haman napísal:
bsbs. napísal:Ako si prosim vas nastavim upozornenie na to, ze som na rade? Mam na mysli to klasicke, ze ked som na rade, tak mi vyskoci okno do popredia. A da sa niekde prestavit zvuk upozornenia?

V menu Options ja vidim Display table on action aj Sound.

Jasne, to mam nastavene. Akurat mi to nevyskoci do popredia tak, ako by som chcel. Napriklad na P****Stars, ked som na rade, tak mi to jednoznacne skoci navrch vsetkych okien. Tu nie. :wall:
bsbs.

Založený: Aug 2010
Poďakoval/li: 3 krát/2 krát

Odoslaťod Marian21x 26 Nov 2010 18:53

Zdravím,
chcel by som sa spýtať tých, čo majú už dlhšie skúsenosť s Ironman promo, ako to je vlastne s tým počtom potrebných dní na ten ktorý status. Musia byť bez prerušenia po sebe, alebo môžem odohrať 20 dní po 250 bodov, 5 dní si dať pauzu, a potom ďalších 5 dní po 250 na získanie Ironman úrovne? Nejak to neviem vyčítať z pravidiel na ich stránke.
Vďaka, GL to all.

Majo
Marian21x

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 17 krát/4 krát

Odoslaťod poldinhoo 26 Nov 2010 18:55

dni nemusia byt po sebe ..mozes nahrat 250ftp 19 dni za sebou napr. potom tyzden volno a posledny den spravis zase 250ftp a rata sa to rovnako.

Za tento príspevok od poldinhoo poďakovali :
Marian21x
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod A_Rimmer 26 Nov 2010 22:22

Ked sme pri tom, tak co mam z toho, ze som ironman? Lebo ja som, ale nejak je mi to na 2 veci.... :D
Ako sa z toho daju dostat nejake $$$, resp. naco mi to vlastne je? Nejak som to cele nepochopil.
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Odoslaťod Chlpo1989 26 Nov 2010 22:29

A_Rimmer napísal:Ked sme pri tom, tak co mam z toho, ze som ironman? Lebo ja som, ale nejak je mi to na 2 veci.... :D
Ako sa z toho daju dostat nejake $$$, resp. naco mi to vlastne je? Nejak som to cele nepochopil.

Ved z toho ide nejaky mesacny bonus nie?
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod keso26 26 Nov 2010 22:42

A_Rimmer napísal:Ked sme pri tom, tak co mam z toho, ze som ironman? Lebo ja som, ale nejak je mi to na 2 veci.... :D

http://www.fulltiltpoker.com/cs/promotions/ironman
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Full Tilt Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!