najlepsia herna na turbo turnaje?
Počet príspevkov: 16 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
najlepsia herna na turbo turnaje?
Caute vsetci,
chcel by som sa VAs opytat kazdy hrame na roznych hernach a nikto nemoze mat prehlad o vsetkych. Ja hram na PS,Cake,Titan aktivne.
Chcel by som sa opytat, ci by mi niekto vedel odporucit dobru hernu na turbo MTT. Napr. poviem nieco ako Cake. Priemerny buy in je 5$ a je to 1000$ GTD turbo a hra to asi 200 ludi. Cize hladam najlepsi pomer buy in/garancia/hracov v hre. Na caku sa hraju IBA 3 turbo mtt denne co je zalostne. Tak hladam daco podobne ale nech sa hra viac takychto turnajov.
Dakujem
chcel by som sa VAs opytat kazdy hrame na roznych hernach a nikto nemoze mat prehlad o vsetkych. Ja hram na PS,Cake,Titan aktivne.
Chcel by som sa opytat, ci by mi niekto vedel odporucit dobru hernu na turbo MTT. Napr. poviem nieco ako Cake. Priemerny buy in je 5$ a je to 1000$ GTD turbo a hra to asi 200 ludi. Cize hladam najlepsi pomer buy in/garancia/hracov v hre. Na caku sa hraju IBA 3 turbo mtt denne co je zalostne. Tak hladam daco podobne ale nech sa hra viac takychto turnajov.
Dakujem
- eraserSK
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/7 krát
B**365/iPoker
eraserSK napísal:buy in/garancia/hracov v hre
Vcera som oprasil herne, kde som mal nejake drobne a na B**365/iPoker som nasiel 2000$GTD turbo 3min level rebuy MTT za 2.2$ buyin 2000 chips , rebuy 2$ 2000 chips a addon po 45minutach 2$ 5000 chips. akurat to pozeram, dnes to hra 352 ludi. Je tam este taky podobny, len 1000$GTD a 1,1$buyin. Samozrejme su tam aj drahsie, napr. 5,5$ buyin rebuy 5500$GTD atd.
Turbo freezeouty su tam tiez, ale bez garancie.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Re: najlepsia herna na turbo turnaje?
Skus si tu zapnut taky filter ako potrebujes => http://www.pokerportal.info/online-turnaje/turnaje/
Tie data o turnajoch su priamo z herni, takze to co tam je by malo byt presne to co je v herni
Tie data o turnajoch su priamo z herni, takze to co tam je by malo byt presne to co je v herni
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlade napísal:Skus si tu zapnut taky filter ako potrebujes => http://www.pokerportal.info/online-turnaje/turnaje/
vlado toto by si mal dat niekde aby to bolo vidiet..ja som na pokerportali 24/7 ale o tomto som teda doteraz nevedel a je to super vec
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
anij a som o tom nevedel, no funguje to vpodstate s chybami, ale predsa mi to jednu zaujimavu hernu vyhodilo.
- eraserSK
eraserSK napísal:anij a som o tom nevedel, no funguje to vpodstate s chybami, ale predsa mi to jednu zaujimavu hernu vyhodilo.
Ak je tam nejaka chyba povedz, opravim
- vlade
tak napr. dal som si filter na turbo turnaje 0-5 $ ci 10 no ani neviem uz..a ukazalo mi to asi len 4 herne dokopy a bolo tam velmi vela turbo kvald na vacsie turnaje. ALe ten HOLLYWOOD poker vyzera byt dobry na turba. Nehra tam niekto z nas?
- eraserSK
eraserSK napísal:tak napr. dal som si filter na turbo turnaje 0-5 $ ci 10 no ani neviem uz..a ukazalo mi to asi len 4 herne dokopy a bolo tam velmi vela turbo kvald na vacsie turnaje. ALe ten HOLLYWOOD poker vyzera byt dobry na turba. Nehra tam niekto z nas?
Hollywood je ongame, cize to iste ako napriklad B**n. Pozriem sa na ten filter
- vlade
no to som si vsimol a preto som si pozrel aj B**n. A vsimol som si ze aj turnaje sa velmi podobaju. To ako funguje? je jedna siet ongame a ma viacero herni ktore maju TIE iste turnaje? Aky je rozdiel medzi bwinom a hollywood pokrom?
- eraserSK
eraserSK napísal:no to som si vsimol a preto som si pozrel aj B**n. A vsimol som si ze aj turnaje sa velmi podobaju. To ako funguje? je jedna siet ongame a ma viacero herni ktore maju TIE iste turnaje? Aky je rozdiel medzi bwinom a hollywood pokrom?
Ano presne tak to funguje, turnaje su spolocne pre vsetky herne v jednej sieti ( resp. aspon 90% turnajov) zvysok su private promotions ktore si robia jednotlive herne samostatne, Tak isto to funguje na Ipokri kde je mozno 20 skinov a turnaje su spolocne.
A rozdiel medzi B**n a hollywood pokrom ( resp. vseobecne medzi 2 hernami v 1 sieti) je viac menej len vo VIP programe a nejaky promotions, bonusoch a pod.
- morfeusko
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
Počet príspevkov: 16 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 24 hostí.