Reakcie pokrovej komunity na nedávne aukcie o WSOP náramky

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Reakcie pokrovej komunity na nedávne aukcie o WSOP náramky

Odoslaťod admin 29 Nov 2010 02:05

Diskusia k článku: Reakcie pokrovej komunity na nedávne aukcie o WSOP náramky

Tento rok sa dejú veci, ktoré veľa pokrových profesionálov odsudzuje a príde im to priam neuveriteľné, predávanie zlatých náramkov z World Series of Poker na stránkach ako eBay a podobne. Na začiatku roku, bol jeden z náramkov T.J. Cloutiera ponúkaný na predaj prostredníctvom „Plano pawn shop“ a bol predaný za $4,006 online herni Cake poker, ktorá ho potom vrátila späť Cloutierovi. Minulý týždeň, víťaz 2008 WSOP Main Eventu, Peter Eastgate dal do aukcie svoj zlatý náramok na eBayi. Po dňoch draženia sa nakoniec predal náramok za ohromných $147,500 a všetky tieto peniaze poputujú na charitu. Momentálne prebieha ďalšia aukcia na eBayi o náramok Paul “Eskimo” Clarka, víťaza WSOP náramku z roku 1999, ktorý podľa všetkého predal tretej osobe. V čase písania tohto článku bola najväčšia ponuka $3,850, keď ostávajú menej ako 4 dni do jej konca. Tento trend okolo predávania WSOP náramkov necháva ľudí na vážkach, či ešte naozaj niečo znamená fráza „všetko je to o náramkoch“. „Iba preto že hovoríme, že je to všetko o náramkoch, to ešte neznamená, že je to o hmotných náramkoch,“ povedal 3-násobný držiteľ WSOP náramku Barry Greenstein. „Je to o víťazstve,“ pokračuje Greenstein. „Avšak, som si vedomý toho, koľko som ich vyhral. Ale nepamätám si koľko krát som skončil na platených pozíciách s vyššou...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 19 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!