home game software (pokrove hodiny, poker clock)
Počet príspevkov: 15 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: home game software (pokrove hodiny, poker clock)
pokud vim, tak pokerroom.com funguje na obraz 800x600 .... musis porad prepinat rozliseni .... ten poker-clock pise, ze ma 1024x800 ... takze asi lepsi
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Nevíte o nějakým timeru,který by ukazoval i blindy???
Našel jsem jenom tenhle:
http://www.gamblerstore.de/product_info.php/info/p1300_Poker-Tournament-Timer--Dealer-Button-Ultimate.html?keywords=timer+poker
Ale ten má podle recenzí menší "chybyčku"... Má díru mezi levely 500/1000 - 1000/2000 což je celkem dost nepříjemné...
Já samozřejmě soft v noťasu mám,ale jsem zvyklej ještě u live turnaje mastit i na netu,takže potřebuju nějakou alternativu...
Našel jsem jenom tenhle:
http://www.gamblerstore.de/product_info.php/info/p1300_Poker-Tournament-Timer--Dealer-Button-Ultimate.html?keywords=timer+poker
Ale ten má podle recenzí menší "chybyčku"... Má díru mezi levely 500/1000 - 1000/2000 což je celkem dost nepříjemné...
Já samozřejmě soft v noťasu mám,ale jsem zvyklej ještě u live turnaje mastit i na netu,takže potřebuju nějakou alternativu...
- wanzus
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/7 krát
ten pokerroom ukazuje aj blindy...
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
matiapag napísal:ten pokerroom ukazuje aj blindy...
..a daju sa prisposobit tak ako ti vyhovuje
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
No to já vím,však ho mám nainstalovanej. Mne šlo o normální hodiny,budík či jak to nazvat viz. ten můj odkaz.... Abych nemusel blokovat svůj noťas a mohl na něm mastit on-line i při live gamesce. Kámoši jsou lamy a nechávaj všechno na mne,takže nepředpokládám,že by si přitáhli svůj noťas,takže to potřebuju nějak pořešit...
- wanzus
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/7 krát
Počet príspevkov: 15 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.