Turnaje / Freerolly
Re: Re: 100K
hahaaa ake stastie som mal.Pozeram sa na ten turnaj co bol uz plny ten na pondelok a akurat sa niekto odhlasil som sa teda este stihol regnut aj na tento...:D
- Boldo12
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: modra sipka
no ked som skoncil kvalifikaciu do 250 miesta tak mi tam vypisalo, ze som dostal tiket na day 1.. nepisalo sa tam ci a, b alebo ine.. takze vidim to tak, ze budem mat sancu sa prihlasit na lubovolny z turnajov day1.. a) uz asi nie :D .. a ked sa tam nedostanem, tak zivot pojde dalej ;)
- tUSKA79
- Založený: Máj 2007
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: modra sipka
Jasne ten tiket plati myslim ze do 6.6.2008 na stranke B**n to mas napisane vo svojom konte.To mas na hociktory den
- Boldo12
Heslo pre turnaj
Zdar ludia som tu novy a chcel by som sa zaregistrovat na niektory freeroll turnaj na B**n Poker ale vsetky chcu odomna heslo. Prosim poradite mi ako ho ziskat alebo aky je vlastne postup este to nepoznam. Priklad niektory turnaj Campus!!! Za ochotu vopred dakujem!!
- v.husek
Re: Heslo pre turnaj
hledej turnaj bez hesla - jsou tam 2x $300 a 2x $500 - ty $500 ale pro pripsani pripadne vyhry musis nahrat napred nejake point na cash
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.