Turnaje / Freerolly
mne to ide
ale musim povedat ze je to teda riadne nefer.. dlho som bol sam pri stole. potom sa dalsiemu podarilo pripojit.. ostatni chudaci skoncili bez toho aby sa vobec pripojili.. B**n by to mal zrusit, aj ked mne to dalo sancu.
- tUSKA79
- Založený: Máj 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Brutall
1. v herni bolo ze 500 postupovych miest,, tu bolo pisane ze 20% co nakoniec bola pravda, postupilo 800 ludi
2. na stol som sa dostal 22:51 so 490 chipmi, podarilo sa mi zdvojnasobit dvakrat a potom uhrat par ruk a ked sa turnaj ukoncil, tak som bol nejaky 415.
ale, TOTAL NEFER voci ostatnym, mal by sa hrat este jeden day 1 turnaj, dost to prudilo cakat hodinu na table, muselo sa odohrat vela hier kedze chipy podaktorym isli dost rychlo dole - setci boli away, jednoducho FRASKA, ale postupil som ;)
2. na stol som sa dostal 22:51 so 490 chipmi, podarilo sa mi zdvojnasobit dvakrat a potom uhrat par ruk a ked sa turnaj ukoncil, tak som bol nejaky 415.
ale, TOTAL NEFER voci ostatnym, mal by sa hrat este jeden day 1 turnaj, dost to prudilo cakat hodinu na table, muselo sa odohrat vela hier kedze chipy podaktorym isli dost rychlo dole - setci boli away, jednoducho FRASKA, ale postupil som ;)
- spooky
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 8 krát/8 krát
Re: Brutall
Ak som to spravne pochopil, postupilo 500 ludi z 800, nakolko tých 300 nehralo. Podarilo sa mi pripojit po 45 minutach, mal som 240 chips, skoncil som asi 460 . Inak nasere :-!
- DEZINO
- Založený: Feb 2008
Re: Re: Brutall
postupilo 800 zo 4000... turnaj bol prvych 15minut pozastaveny, potom sa hralo normalne
- rastik
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/8 krát
Re: Re: Re: Brutall
ani nahodou sa nehralo normalne.. niektorym sa nepodarilo prihlasit k svojmu stolu vobec.. keby bol B**n fer tak im aspon da moznost registrovat sa znova.. ja som postupil, mal som stastie..
- tUSKA79
- Založený: Máj 2007
Re: Re: Re: Re: Brutall
je mozne aj ked nezahram ani jednu hru postupit??????.....
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
no som zvedavy na sobotnajsie finale o 6pm CET
ked sa im to stane znova, bude este viac nasratych ludi kedze uz pojde o penaazky ..
B**n som nainstaloval s tym ze skusim tento freeroll 100000k ale to s tym problemom pripojit sa na stol sa mi stalo uz v prvotnej kvalifikacii, som potom hladal 10min stol na ktorom hram (som este nevedel ze ked si date find tak sa vam na webe otvori na ktorom stole hrate ;) )
B**n som nainstaloval s tym ze skusim tento freeroll 100000k ale to s tym problemom pripojit sa na stol sa mi stalo uz v prvotnej kvalifikacii, som potom hladal 10min stol na ktorom hram (som este nevedel ze ked si date find tak sa vam na webe otvori na ktorom stole hrate ;) )
- spooky
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 8 krát/8 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.