73cent

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: 73cent

Odoslaťod tucniak 28 Nov 2010 19:42

zavisi od tvojej fishky, poslal si staty ale vobec si nepopisal jej agresivitu (ci uz cislom alebo agg freq na jednotlivych streets a overall, alebo nejake ready, co si ho videl robit pri stole ).

Totiz vsetko zavisi od supera, ak si ho videl limp/callovat siroky range (co asi ano) je to ine ako ked limpoval ale nasledne foldoval.

takisto, ci si ho videl hrat draws pasivne, alebo agresivne.

meomir napísal:Co teraz? Dosiel flush. Ak checknem dostanem na 100% all-in, ak hocico betnem dostanem all-in. Co robit?

100 percent orly are u a fortune teller? :)

k tomuto, tu si treba uvedomit, ako formujes jeho range, Kedze mate na turne uz len 1/2 PSB left, tak tam nie je velmi manevrovaci priestor, ale:

ak je fishka velmi pasivna, tak necakas, ze ked checknes, on to tam bude shovovat s horsim/airom nejak casto, ale na druhej strane myslis, ze ti zaplati any pair, any draw one card fdraw ktoru pickol, pochopitelne chces betnut. Treba sa ale zamysliet, ci je dostatok ruk, ktore porazas a on je ich ochotny aj zaplatit(casto platia treti par takze imo kludne)

ak mas pocit, ze je super aggro a ked cheknes, shipne tam pomaly vsetko co oni radi robia, je pochopitelne lepsie chceknut a callovat jeho AI s TP type rukou, myslim, ze velmi casto budes favorit:)

ostatne pri tom ako si nastavil stacky tam c/f asi casto miesto nema :)

edit:anketa- ak vravis(mas tutti frutti read), ze na 100 percent ide AI ked ceknes, ktory variant je teda lepsi? shove alebo c/call? (hint: formovanie range)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod meomir 28 Nov 2010 20:03

tucniak napísal:...edit:anketa- ak vravis(mas tutti frutti read), ze na 100 percent ide AI ked ceknes, ktory variant je teda lepsi? shove alebo c/call? (hint: formovanie range)

Myslim, ze u neho by bol lepsi c/call. Kedze si takto zvysim pravdepodobnost, ze sa mi tam nasype s nejakou blbostou.
meomir

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod meomir 30 Nov 2010 22:38

SB: $15.33
BB: $12.53
UTG: $12.19 25/22/5 po 165handach
Hero (BTN): $12.58

SB posts SB $0.05, BB posts BB $0.10

Pre Flop: ($0.15) Hero has 3 :club: 3 :heart:

UTG raises to $0.50, Hero calls $0.50, SB calls $0.45, fold

Flop: ($1.60, 3 players) 6 :club: A :spade: 3 :diamond:
SB checks, UTG checks, Hero bets $1.20, fold, UTG raises to $4.20, Hero raises to $12.08 and is all-in, UTG calls $7.49 and is all-in

No nevedel som s cim by ma mohol reraisovat. Ked spatne pozeram, tak asi len s AA alebo s 66.
Dalo sa to na flope po raise foldnut s kludnim srdcom?

Flop: ($24.98, 2 players) 6 :club: A :spade: 3 :diamond:

Turn: ($24.98, 2 players) 2 :diamond:

River: ($24.98, 2 players) Q :diamond:

Spoiler:
UTG shows A :diamond: A :heart: (Three of a Kind, Aces) (PreFlop 82%, Flop 96%, Turn 98%)
Hero shows 3 :club: 3 :heart: (Three of a Kind, Threes) (PreFlop 18%, Flop 4%, Turn 2%)
UTG wins $23.74
meomir

Odoslaťod tucniak 30 Nov 2010 23:29

Mame aj nejake ine specificke ready?
Pozri si este ako ma pozicne rozlozeny PFR, ak to ma nejak tak ze UTG velmi malo jeho range bude predsa len silnejsia. Nenapisal si ani, ci si ho videl robit nejake sialene moves, aky ma c/r ani nic podobne.

Takisto si nedodal si staty SB, ktore by mohli vysvetlovat takuto nestandardnu liniu-ono c/r UTG vs BTN ako pf raiser na idealnom dry A high boarde pre cbet je pomerne weird-ide o to, ci to je nejaka cudna value line(pre ktoru nevidim velmi zmysel, pretoze ak si mysli, ze po checku bluffnes, c/r je pomerne blbost-hlavne ked sb potencionalna ryba foldol) alebo nejaka weird bluff line.

Ak checkol je prirodzene , ze chces betovat for value, tu je zase SB otaznik (mozno nepotrebujes betovat tak vela, ale len nieco ako 1/2 potu, ak bol SB fish tak kludne vela), nakolko ked UTG raiser vzda 3way takyto board najcastejsie je nakloneny ku c-f. Treba sa zamyslat aku range asi moze super takto hrat a z coho teda tahame value, nejaky velky bet tam casto volat nebude.

Dalsia vec, ktora ma zaujala, je tvoj push na jeho c/r. Ak si si aj myslel, ze on moze reprezentovat silnu value range (ktora je ale asi uzka, AA a 66 je len 6 kombinacii pripadne nejak cudne zahrane AK/AQ -to uzj e fantasy) no zaroven mu tam davas aj nejaku bluffing frequency, tak shipom pravdepodobne donutis foldnut vsetko horsie a callnut vsetko lepsie ako tvoj btm set.

Samozrejme ak myslis, ze tam jeho value range je nejak o dost sirsia (TT-QQ alebo cosi taketo) alebo dokonca ma utg oesd ktore hra takto, a mas z coho vytiahnut value, moze byt ship okej..
Ja by som ale zrejme zvolil call flop, samozrejme zavisi na blizsich readoch na supera.. :)

*hura na spoiler :Yahoo!:
Obrázok používateľa
tucniak

Odoslaťod meomir 01 Dec 2010 10:44

*hura na spoiler :Yahoo!: Hm? Tuto poznamku som nepochopil.

c/r este nespravil, som ho vobec nevidel. Sialene moves tiez nic. Hral dost agresivne, vascinou mu to superi foldli na turne. Myslim, ze som nepostrehol partiu, kt. by bola nejaka zvlastna.

Moj all-in bol neuvazeny. Pretoze: blufovat som ho nevidel. Pri AK/AQ by asi bettoval ako som si vsimol pri ostatnych partiach, lebo by nechcel nam dat kartu zadarmo. A6 A3 by z UTG nehral (5% davam , ze by zahral). Cize mu muselo byt jedno, ci ziskame dalsiu kartu zadarmo alebo nie. Kedze mal AA, mohol len dufat, ze niekto nieco trafil na tom boarde.

SB to bol cvocko s 55/2
meomir

Odoslaťod tucniak 01 Dec 2010 10:58

* ze som si siel pozriet spoiler az ked som dopisal:)

kazdopadne ak bol aggro a mal by si za to, ze tam vie vymyslat, je lepsie flop callnut, ponechat jeho range sirsi a nechat ho pripadne bluffnut turn(nepravdepodobne) alebo thin vbetnut a valuecutnut sa s horsou rukou ako mas ty. Tvoj range po takom calle moze vyzerat ako nejake stubborn AJ alebo tak ale ak si ho nevidel c/r tak je to tazky spot no.

kazdopadne si treba napisat poznamku, ze takto dost ''zaujimavo'' hra sety v takychto poziciach (imo dost straca value vs fish, takisto ty ho flatnes so slabsou range ako mu flatnes c/r atd..)

foldovat sety 100bb deep w/o history na nl10 ale nie je asi nejake fajn imo
Obrázok používateľa
tucniak

Odoslaťod meomir 04 Dec 2010 14:32

Hi all! Zopar rad by som poprosil...

CO: $6.59 55/14/0 - CS ako das
Hero (BTN): $10.22
SB: $9.90
BB: $9.66
UTG: $6.95

Pre Flop: ($0.15) Hero has K :heart: K :spade:

fold, CO raises to $0.25, Hero raises to $0.75, fold, fold, CO calls $0.50

Flop: ($1.65, 2 players) 3 :club: 5 :club: 4 :heart:
CO checks, Hero bets $1.25, CO calls $1.25

Isiel s CO, odhad podla navysenia na Ax, Kx,

Turn: ($4.15, 2 players) 6 :diamond:
CO checks, Hero bets $8.22 and is all-in, CO calls $4.59 and is all-in

Ak by mal set, tak na flope by isiel all-in. Neviem pri takych velkych CS, ci ist all-in ci co. Je schopny a A5 ist do all-inu alebo mi dat 70%stacku

Turn: ($13.33, 2 players) 6 :diamond:

River: ($13.33, 2 players) 5 :diamond:

Spoiler:
CO shows 7 :heart: A :heart: (Straight, Seven High) (PreFlop 32%, Flop 44%, Turn 97%)
Hero shows K :heart: K :spade: (Two Pair, Kings and Fives) (PreFlop 68%, Flop 56%, Turn 3%)
CO wins $12.67
meomir

Odoslaťod dzejkej 04 Dec 2010 14:39

Vacsi 3bet a vacsi cbet, aby si na turne nemusel mierne overbetovat. Je dobre sa zamyslat nad stack to pot ratio uz na zaciatku ruky.

Na turne all-in na ziskanie value z random hluposti ako Ax s parom, FD, OVP nad boardom, atd. Nemyslim si, ze lepsie ruky Tvoja majoritu stackovacieho range fishky, ale bolo by to lepsie, keby si vhodnejsie betoval na predchadzajucich streetoch.

Za tento príspevok od dzejkej poďakovali :
meomir
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod meomir 04 Dec 2010 14:44

BB: $11.66
Hero (UTG): $8.99 Nestihol som dat na full stack po predchadzajucej hre
CO: $10.22
BTN: $11.25
SB: $8.01 58/4/0 Dalsi expert...

Pre Flop: ($0.15) Hero has A :heart: A :club:

Hero raises to $0.40, fold, fold, SB calls $0.35, BB calls $0.30

Flop: ($1.20, 3 players) 7 :diamond: K :heart: 2 :diamond:
SB checks, BB checks, Hero bets $1.20, SB calls $1.20, fold

Turn: ($3.60, 2 players) 9 :diamond:
SB checks, Hero bets $2.70, SB calls $2.70

River: ($9.00, 2 players) K :diamond:
SB checks, Hero checks

Spoiler:
SB shows 4 :diamond: 4 :club: (Flush, King High)
SB wins $8.55
meomir

Odoslaťod Chlpo1989 04 Dec 2010 14:48

V akej herni hras?
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!