Po krátkej odmlke sme spať s predstavovaním populárnych členov nášho pokrového fóra PokerPortal.sk. Treťou „obeťou“ našich rozhovorov sa stal pravidelný člen a nádejný cash game hráč – Buschle. Buschle nám s ochotou zodpovedal na otázky, no jeho jedinou podmienkou bolo, že zostane anonymný.
Ahoj Buschle. Prezradíš nám aspoň koľko máš rokov a kedy si sa dostal prvý krát do kontaktu s pokrom?
Buschle: Zdravím čitateľov PP. Mám 29 rokov a prvýkrát som sa dostal k pokru asi pred 15-timi rokmi na základnej škole, kde sme hrali so spolužiakmi o haliere. Vtedy sme hrávali päťkartový poker a karty sme si držali pekne v ruke, ako keď hráte žolíka. Zbierali sa aj vratné fľaše, aby bolo na cashovku :). Na dlhé roky nastala odmlka. Jedného pekného júnového dňa roku 2007 som si písal s kamarátom a spomenul mi, že má v práci kolegu, ktorý hráva online poker a vyhral už $10,000 za dva roky, a že sa dá na internete hrať a aj vyhrať zadarmo. „Wau – Aj ja chcem,“ vravím si. Okamžite googlim „online poker“, pozerám CZ/SK odkazy. 11.6.2007 sa registrujem na nejaké, pre mňa v tých časoch neznáme, pokrové fórum PokerPortal.sk. Čítam, čítam, ničomu nerozmiem. „Nevadí ja nie som noob, ja potrebujem hrať, nie čítať a diskutovať“, vravím si (epic fail). Medzičasom Counter Strike, Age of Empires a podobné obľúbené hry sa dostali do kontaktu s mojim “Recycle...
Zobraziť celý článok