V novembri som toho moc nenahral a ani nenahram,napriek tomu to bol jeden z najlepsich mesiacov.
Zaciatkom mesiaca som riesil hlavne stakovanych hracov,musel som si precitat 10ky crying postov,vypocut starosti z RL,o ich chorobach,o chorobach ich psov atd atd,takisto som musel sledovat ci plnia dohodnute veci.

Napriek tomu vsak nelutujem,ze som sa na to dal-medzicasom sa situacia znormalizovala,radost robia hlavne Nemci a mne to prinieslo v novembri radovo 2.000 $.

V polovici mesiaca som odohral moju najlepsiu live session ever,ako inak v Badene na NL 400,zhodou okolnosti som peniaze vyhral od regulara.
Najprv mi kompletne preplatil moj poker 6(to mi zaistilo aj tiket v hodnote 100 e za high hand) a v dalsej hre som vyhral vyse 2k pot s AQo,tuto hru som sice nezahral idealne,ale neriesim to,predtym som hral viackrat korekt a prehral som...

Nasledujucu sobotu sa hral ten live turnaj za ucasti tej missky,ako je zname siel som von s AA vs 55 preflop all in,takze sa uz k tomu nebudem vracat.
Dalsi utorok sa u mna v Badene zastavil kamos,tak som ho pozval na veceru do casina,vecer sa tam hral 200 eurovy Thermentrophy,avsak hralo len 9 ludi,tak som sa viac venoval veltlinskemu zelenemu.
V turnaji dominoval isty typek zo Salzburgu,mal asi 3.5 promile a chcel hrat aj cash game,avsak zatial sedel pri eazy holdem s asi 5k a povedal,ze dojde ked bude otvoreny stol.
Na to ma dvaja regulari prehovorili,plus nejaky starsi pan co bol s nimi,ze nech si idem sadnut,ze zahram jeden orbit a mozem ist,lebo stol otvaraju az ked je minimum 4ia hraci.
Tak som si zamenil 500 euro,a asi tretiu hru dostavam cierne esa,solid reg na buttone raise na 12,ja reraise na 36 on call.
Flop QTx rainbow,ja cbet,on call.
Turn A,ja bet on komitujuci raise,ja hlasim all in,on call a ukazuje pocket queens,river blankuje a ja mam 1k pot.
Starsi pan po chvili odchadza,a opity typek neprichadza,tak koncime.
Dobra hourly rate.

Co sa tyka onlinu,odohral som par donov,kde sa mi celkom darilo,a aj v tych mtt,z ktorych som ponukal % som nieco vyhral.
Avsak spokojny som bol hlavne s hrou,skoda najmä v tom 6 max FTOPS evente som sa citil komfortne,avsak prehral som tri dolezite flipy,mohol som ist ovela dalej,a aj na stars to mohlo byt lepsie,ked som bol tusim v 22 ludoch CL a nakoniec skoncil 18ty...
Raz zacas mi chyti gamblerska nalada a idem si pinknut cash game,je to tak raz za tri mesiace

Rozhodol som sa ze to vyhram spat na HU NL 200,no good idea,dalsich asi 200 minus,na zachranu dna ostava uz len Liga majstrov.
Po dlhom case som si dal tiket-za 213 euro,na vyhry Interu,Barcy a Valencie plus k tomu Tottenham ze padnu aspon 3 goly,vyhra takmer 800 euro,este som vazne premyslal dat k tomu MaNu 0-2 goly,nakoniec som to vsak nedal.Ale nevadi,gamblerske ja je uspokojene,chalani na NL50 mali tiez Vianoce a aj ja som mierne v pluse.
Ciel 20k euro bankroll do konca roka nabera realisticke kontury,napriek tomu,ze som si v novembri doprial par navstev luxusnych restauracii a aj jednu malickost,musim predsa kracat s dobou,hoci neviem naco mi to bude.(ak ma niekto ine tipy sem s nimi)
http://www.amazon.de/gp/product/B003UFA ... d_i=301128
Co sa tyka decembra,planujem clearnut bonus na mybete,cize nejakych 700-800 donov,k tomu budem hrat 270 eurovy ME B**fair Vienna open,jeden mensi turnaj v Badene a prave dnes som dostal pozvanie na Majstrovstva Rakuska teamov,kde mame tiket do finale.
A este planujem na 19.12 vacsiu mtt session,vratane Sunday warm up a ME RCOOP,na ktoru budem predavat percenta.
EDIT:samozrejme zabudol som na najvacsi ciel,23.12 idem na Slovensko,silvestrujeme v hoteli Kolowrat v Tatrach,a kedze mam momentalne cca 90kg,dufam,ze sa do Rakuska nevratim ako clen klubu 100 kilovych...