meomir napísal:Nehram ako z divych vajec potom
keby mas stale full stack, tak si mozes dovolit hrat ako z divych vajec
totiz keby ziskas vsetku tu value, ktoru takto stracas, tak mozno nemas problemy s beatovanim tych limitov a aj wr by inac vyzerala
Co sa tej handy tyka, tak by som betoval asi 1,10-3,00-AI. Na tom turne mozes kludne betovat, kolko sa ti len zaziada. On ti zaplati kazdy draw a hocikolko a ked tam pribudol dalsi FD na turne, tak kludne aj pot by sa mozno dal betnut (tie moje 3$ vychadzaju z predpokladu, ze na flope by som betol 1,10 => na turne je pot 3,50$). River je v podstate blank, cize ty by si mal chciet betnut "menej", pretoze velku cast jeho range tu tvoria draws a nejake combo draws, slabe TP alebo 2nd P, a ty teda chces vytiahnut value z tych ruk. Ale co na riveri zbadas pri vacsom betovani na flope a turne? Ze na riveri je aj push iba taky "mensi" bet, cize nie je nad cim rozmyslat.
Podstatne vsak je, ze kedze je ten board taky heavy aky je, tak ty chces betovat na prvych dvoch streets co najviac z toho dovodu, ze z jeho draws ty tahas value na flope a turne, a nie na riveri, pretoze tam bud netrafi a zlozi, alebo trafi a pot vyhra. A ak ma nejaky ten par na ruke, tak zasa do riveru vybudujes taky mega pot, ze sa mu nebude chciet zlozit ani tu 9x