Prima Network $10.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 1068384
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
SB: $2.28
BB: $14.71
UTG: $3.30
CO: $18.05 66/0/2,9/34 ruk ziadna history
Hero (BTN): $10.00
Pre Flop: ($0.15) Hero is BTN with K Q
UTG calls $0.10, CO calls $0.10, Hero raises to $0.50, 2 folds, UTG calls $0.40, CO calls $0.40
Flop: ($1.65) 9 Q T (3 players)
UTG checks, CO bets $0.10, Hero raises to $1.30, UTG calls $1.30, CO calls $1.20
Turn: ($5.55) 9 (3 players)
UTG checks, CO bets $0.10, Hero calls $0.10, UTG calls $0.10
Tu prichadza missclick, ked som sa hrabal v lobby, vyskocil mi stol a len som callol. Inak by som raisoval na nieco okolo 3,1€+.
River: ($5.85) 7 (3 players)
UTG checks, CO bets $5.80, Hero ?
Opat mi vyprsal cely timebank a opat som nevedel kde som + este jedna fish za mnou. S jeho agresivitou takto moze hrat FD, SD, ktore missol ale aj nieco ako set, upotene dva pary, TP...dunno. Som znacne strateny.
[CG] NL10 KQo v missclick spote
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Re: [CG] NL10 KQo v missclick spote
Som na tom rovnako. Podobni hraci su takmer necitatelni. S hracom za mnou by som sa priklanal k foldu, ale potom by som si povedal, typek minbetol dvakrat a potom sa poblaznil na karte, ktora by mala byt irelevantna. Najviac sa bojim KJ, kde sa mohol zlaknut turnu, ktory dava boat. QT tiez dava "zmysel". Potom by som si povedal, ze AQ by som tam spekuloval docallovat a myslim, ze v tomto spote nie je velky rozdiel medzi KQ a AQ.
Taketo situacie beriem stylom, ak mi to nesedi, docallujem a ak prehram ruku si velmi podrobne prehram po session a budem sa snazit pochopit, ako to hral a co ho k tomu asi viedlo a snazit sa ziskat nejaky pattern. A cudoval by si sa, casto tam otoci A4h a Ty budes vyzerat ako kral!
Taketo situacie beriem stylom, ak mi to nesedi, docallujem a ak prehram ruku si velmi podrobne prehram po session a budem sa snazit pochopit, ako to hral a co ho k tomu asi viedlo a snazit sa ziskat nejaky pattern. A cudoval by si sa, casto tam otoci A4h a Ty budes vyzerat ako kral!
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
___Mortylen___ napísal:Som na tom rovnako. Podobni hraci su takmer necitatelni. S hracom za mnou by som sa priklanal k foldu, ale potom by som si povedal, typek minbetol dvakrat a potom sa poblaznil na karte, ktora by mala byt irelevantna. Najviac sa bojim KJ, kde sa mohol zlaknut turnu, ktory dava boat. QT tiez dava "zmysel". Potom by som si povedal, ze AQ by som tam spekuloval docallovat a myslim, ze v tomto spote nie je velky rozdiel medzi KQ a AQ.
jj, uz sa mi vela krat stalo, ze ked som v podobnej situacii drzal set a pod., tak sa ryba poblaznila aj s missnutou FD, SD alebo s nejakou hlupostou. Lenze teraz som sa necitil byt nejaky v pohode a hlavne ma hneva, ze som missclickol ten turn, kde som mohol tahat value z draws a river by som uz neriesil.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Pre mna snapacll na riveri. Missli draws, UTG check/callovalo minbet na turne, takze silnejsiu ruku ma velmi sporadicky, CO minbetoval na drawy boarde (co je casto blockbetovanie) a Ty musis byt good menej ako 33% casu. Nie je o com ..
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.