DOXXbet Poker Tour VIII: Spoznali sme účastníkov finálového

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: DOXXbet Poker Tour VIII: Spoznali sme účastníkov finálového

Odoslaťod popoBA 07 Dec 2010 15:05

ja mam pocit ze 7castle ma dobry pocit
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod Kojakk 10 Dec 2010 13:33

V súvislosti s finálovým freerollom Doxxbet poker tour sa chcem spýtať organizátorov či existujú nejaké propozície, resp. ak áno, tak kde sú zverejnené. Konkrétne ma zaujímajú nasledovné veci v súvislosti s finálovým freerolom:

1.) Je garantovaný prizepool 10 000 euro. Aká je výplatná štruktúra? Peniaze berú všetci, alebo do koľkého miesta sa vypláca?

2.) Ak berú všetci a niekto nepríde, tak má alebo nemá nárok na časť z toho 10 000-vého prizepoolu?

3.) Ak niekto nepríde, dostane alebo nedostane na stôl chipy? Ak chipy dostane, do kedy ich tam bude mať, kým všetky nezožerú blindy alebo cez prestávku pôjdu preč zo stola?

4.) Je 36 účastníkov finálového freerolu, t.j. 4 stoly. Hráči na stoly budú nejakým spôsobom nasadzovaný (podľa nejakého kľúča) v nadväznosti na na výšku štartových stackov, alebo sa bude miesto losovať? Teda, ak sa bude losovať, tak môže teoreticky nastať aj situácia že pri jednom stole bude spolu povedzme 5 chipleaderov a pri inom stole napr. 4 shortstackovia z konca finálovej 36-ky + piati čo neprišli ???

Vážený organizátor turnajovej série, žiadam vás o reakciu na moje otázky. Sú tieto veci nejak upravené, existujú nejaké propozície, alebo sa o tom bude špekulovať až na poslednú chvíľu v mieste konania ???
Kojakk

Založený: Jún 2010
Poďakoval/li: 0 krát/10 krát

Odoslaťod Palo42 10 Dec 2010 14:10

Pekne im dávaš Kojakk...Som na Tvojeje strane. Doxxbet na celú sériu kašle a Maryška, ktorý to vymyslel detto. Čo bude na budúci rok? Predpokladám, že NIČ.
Palo42

Založený: Máj 2009
Poďakoval/li: 6 krát/9 krát

Odoslaťod Drak 10 Dec 2010 15:43

Výborné Kojakk !!!!!! Lepšie by som to nenapísal. Super séria, super záujem a organizátori na to kašlú..., že by hľadali tých 10 000 € ???
Čo som sa ja dozvedel minulý týždeň v Hrone, bolo to, že by brať mali všetci, ale peniaze nebudú cash ale pôjdu na účet na DOXXe. Aká bude štruktúra a iné podľa Tvojho mailu .... nič ......... Každý deň čakám, že sa to na PP objaví, veď sú partner série, ale nič ......, nič .......... No prinajhoršom pôjdeme do CONCORDU :)
Drak

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 7 krát/2 krát

Odoslaťod Kojakk 10 Dec 2010 16:59

Ďakujem za podporu. Ja sa len pýtam na legitímne veci, ktoré už dávno mali byť vyjasnené (napísané v propozíciách). To čo Doxxbet v tejto sérii predviedol po organizačnej stránke (hlavne výsledkový neservis + tie prešľapy v bodovaní) to je hotová katastrofa. Ja mám pocit, že celé to ako tak zachraňujú ľudia z Hronu. ... apropos, že peniaze z freerolu budú pripísané na hracie konto v Doxxbet. Ja s tým nemám zásadný problém, nakoľko si ich ešte v ten istý deň prevediem na Moneybookers, ale čo keď niekto z účastníkov finálového freerolu nemá otvorený účet v Doxxbet-e??? Nečítal som nikde, že podmienkou účasti na sérii Doxxbet poker tour je byť registrovaný v Doxxbete...
Kojakk

Odoslaťod DOXXbet 10 Dec 2010 20:51

Pekny vecer prajem, budem sa snazit zodpovedat vase otazky.

Zajtra, teda v sobotu 11. decembra od 17.00 hrame finalovy freeroll o 10.000€ na ktory sa kvalifikovalo top 36 hracov podla poradia:
https://www.doxxbet.com/poker/Promotion ... ons51.aspx

Finalovy freeroll sa boduje dvojnasobnym poctom bodov ako zvycajne, body sa pripisu do momentalneho poradia, celkovy vitaz vyhra EMOP ticket v celkovej hodnote 2.000€.

Finalovy freeroll ma dotaciu 10.000€, vyplacanych bude vsetkych 36 hracov podla nasledovneho payoutu:

1. €2000
2. €1400
3. €1000
4. €700
5. €500
6. €400
7. €300
8. €200
9. €200
10.-12. €170
13. - 17. €150
18. - 23. €130
24. - 25. €120
26. - 36. €100

Hrac ktory je v top 36 ale nezucastni sa nedostava ziadnu odmenu, hrac taktiez nemoze poslat niekoho za seba, vsetci hraci sa musia preukazat nejakym dokladom totoznosti.

Peniaze za hracov ktory nepridu sa rozdelia medzi ostatnych hrajucich hracov. Ak niekto nepride dostane na stol cipy, avsak tie budu z hry odstranene moment ako standart turnaj, ked uz nie je do turnaja mozne naskocit (ak sa nemylim tak je to na konci dinner breaku po tretom alebo stvrtom leveli).

Seats si budu hraci losovat a mozne nastat akakolvek situacia. Hraci zacinaju so stackom ktory sa rovna 50x nasobku ich ziskanych bodov.

Peniaze budu vyhercom vyplatene na ich DOXXbet ucty do 17. decembra, pravdepodobne skor. Ak hrac nema ucet zaberie mu to 5 minut kym si jeden vytvori, kludne aj pocas turnaja. Samozrejme si ich mozete dat hned vyplatit na MB alebo bankovy ucet, treba vsak podotknut ze hraci ktory este nerobili cashout budu vyzvany na zaslanie dokladu koli verifikacii.

Veci ktore ste spomenuli su nam samozrejme jasne, bol to prvy vacsi zivy format ktory sme robili a urcite sa z nich poucime. Tato seria bude pokracovat aj v roku 2011, budu v nej mensie zmeny, ale jadro zostane nezmenene. Nova seria zacne v Januari a komplet propozicie najdete na nasich strankach do konca kalendarneho roku.
Obrázok používateľa
DOXXbet

Založený: Máj 2010
Poďakoval/li: 1 krát/8 krát

Odoslaťod eraserSK 10 Dec 2010 22:30

To som velmi rad ze od januara zacne tato uspesna seria. Vlastne vzdy ste mali navysenu garanciu takze neni dovod preco by to nemalo pokracovat vsetci z toho profituju :) Dufam ze online kvalifikacie ostanu tiez nezmenene.
eraserSK

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/7 krát

Odoslaťod Drak 10 Dec 2010 22:35

dakujem za info DOXX, vydime sa zajtra
Drak

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 7 krát/2 krát

Odoslaťod Kojakk 10 Dec 2010 23:34

Aj ja ďakujem za info, normálne vás nespoznávam. :good:
Kojakk

Predchádzajúca

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!