Poker Points

Diskusia k herni B**n Poker

Poker Points

Odoslaťod johnmirow 20 Feb 2007 15:05

nasiel som na B**n toto k bodom a bonusom:

Ako fungujú Poker Points?
Ako získam body Poker Points?

Body Poker Points získate na B**n Poker hraním za skutočné peniaze. Tieto body môžete potom vymieňať za rôzne bonusy.

Na čo môžem použiť Poker Points?

Poker Points môžete vymieňať za bonusy, keď sa na webstránke konajú promočné akcie.

Ako získam body za Poker Points bonusy?

Všetky bonusy sú udeľované automaticky. Nemusíte pre to robiť vôbec nič zvláštneho, stačí len hrať poker.

Koľko bodov Poker Points môžem získať?

Existujú dva spôsoby ako získať Poker Points - buď hraním Ring Games za reálne peniaze alebo hraním turnajov za reálne peniaze.

Hold'em, Omaha, 7 Card Stud, 5 Card Draw Ring Games

Body Poker Points získate za hru v partiách, v ktorých je "rake" $0.10 alebo viac. Hodnota Poker Points za jeden "rake" vo výške $0.10 je 0,07.

Na to, aby ste získali pokerové body však nemusíte bezpodmienečne platiť "Rake". Ak ale vystúpite z hry, nedostanete žiadne body.

Turnaje

Za každý dolár, ktorý ste zaplatili ako štartovné (na turnajoch s reálnymi peniazmi), získate 5 bodov Poker Points. Ak sa napríklad zúčastníte turnaja typu $20+2, dostanete 5 * $2 = 10 bodov; ak hráte na turnaji typu $5+$0.50, dostanete 5*$0.50 = 2,5 bodu. Body Poker Points sa Vám pripíšu po skončení turnaja.
Obrázok používateľa
johnmirow

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/17 krát

Nie je to az take zle

Odoslaťod 1zart1 20 Feb 2007 15:32

vyzera to tak, ze sa nemusis zucastnit priamo partie, staci, za sedis pri stole a nie si sit-out samozrejme
1zart1

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 9 krát/17 krát

Player Points

Odoslaťod mirosun 18 Máj 2008 19:39

Co su to tie player points? Kde ich ziskam? Pise mi to ze aby som si mohol vybrat vyhru z freerollu, musim mat 4 player points na 1 vyhrany $.
mirosun

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Player Points

Odoslaťod vlade 18 Máj 2008 19:55

Niekde davnejsie v tejto teme to uz bolo rozoberane, takze takto:
-------------------------------

Ako fungujú Poker Points?
Ako získam body Poker Points?

Body Poker Points získate na B**n Poker hraním za skutočné peniaze. Tieto body môžete potom vymieňať za rôzne bonusy.

Na čo môžem použiť Poker Points?

Poker Points môžete vymieňať za bonusy, keď sa na webstránke konajú promočné akcie.

Ako získam body za Poker Points bonusy?

Všetky bonusy sú udeľované automaticky. Nemusíte pre to robiť vôbec nič zvláštneho, stačí len hrať poker.

Koľko bodov Poker Points môžem získať?

Existujú dva spôsoby ako získať Poker Points - buď hraním Ring Games za reálne peniaze alebo hraním turnajov za reálne peniaze.

Hold'em, Omaha, 7 Card Stud, 5 Card Draw Ring Games

Body Poker Points získate za hru v partiách, v ktorých je "rake" $0.10 alebo viac. Hodnota Poker Points za jeden "rake" vo výške $0.10 je 0,07.

Na to, aby ste získali pokerové body však nemusíte bezpodmienečne platiť "Rake". Ak ale vystúpite z hry, nedostanete žiadne body.

Turnaje

Za každý dolár, ktorý ste zaplatili ako štartovné (na turnajoch s reálnymi peniazmi), získate 5 bodov Poker Points. Ak sa napríklad zúčastníte turnaja typu $20+2, dostanete 5 * $2 = 10 bodov; ak hráte na turnaji typu $5+$0.50, dostanete 5*$0.50 = 2,5 bodu. Body Poker Points sa Vám pripíšu po skončení turnaja.
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Re: Re: Player Points

Odoslaťod mirosun 18 Máj 2008 20:31

Aha, cize player points su poker.. Aha, aha. Lebo poker points som vedel, to som si precital na ich stranke... Cize ked nehram o peniaze, nemam sancu ziskat poker points? Takze ked vyhram 500$, co asi nevyhram:), tak musim mat 2000 pointov, co znamena ze musim do toho zase nieco dat?
mirosun

Založený: Máj 2008

FFP body

Odoslaťod algec111 05 Jún 2008 07:19

Nějak jsem nepostřehl, zdali na bwinu je něco podobného FFP bodům, či nějaký rakeback, a to nemluvím o vstupním bonusu. Mám dojem, že B**n to promo trochu ojebkává.
algec111

Založený: Júl 2007

Re: B**n Poker

Odoslaťod RiBa 04 Nov 2009 17:15

Vie mi prosim vas niekto povedat jak mam nahrat pokrovi bod v Bwine? Uz som vyhral dvakrat vstupenku do semifinale aussie milion no ked sa chcem prihlasit tak mi vypisuje ze nemam vstupenku...
RiBa

Založený: Nov 2009

Odoslaťod vlade 04 Nov 2009 18:48

Pohladaj v diskusii, uz sa to tu niekto pytal nedavno...
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod RiBa 04 Nov 2009 18:56

ok diki skusim pohladat
RiBa

Odoslaťod johny.c 30 Nov 2009 09:20

Cafte,mohol by mi prosim vas niekto vysvetlit ako mozem dostat ten pokrovy bod a ktorom sa pise pri freeroll kvalifikacii na Aussie? :shock: :crazy:
Cez kvalifikaciu som uz presiel,ale to s tym pokrovym bodom som nejak nepochopil...
johny.c

Ďalšia

Naspäť na Bwin Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!