WolfiK blog
Re: Wolfov blog
V prvej ruke bet turn a bet river poriadne a s usmevom na tvari. Nemusime sa bat, ze ma casto lepsiu ruku ako je ta nasa. V tom spote mam casto aj missnute draws alebo obcas nejake ine floaty a ak chcem byt s nimi schopny blufovat, tak si nemozem dovolit checkovat KJ behind, lebo v tom pripade tam betujem for value tak KQ (ci i to by ste checkli behind? ), 88, 44 a to je dost slabota, kedze zvycajne tam KK, AA, AK mat CO vs BTN naozaj nebudem.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
P****Stars - $0.25 NL (6 max) - Holdem - 6 players
Hand converted by PokerTracker 3
Hero (UTG): $28.33
MP: $57.81
CO: $22.99
BTN: $25.70
SB: $36.28
BB: $24.00
SB posts SB $0.10, BB posts BB $0.25
Pre Flop: ($0.35) Hero has K J
Hero raises to $0.85, MP calls $0.85, CO calls $0.85, fold, fold, BB calls $0.60
raisujem to PF lebo na BB sedi pasivny borec 26/5
Flop: ($3.50, 4 players) 8 K T
BB checks, Hero checks, MP bets $2.50, fold, fold, fold
plan nevysiel hrat s jednym a sme 4 na flope tu som zvolil liniu c/f...lebo na c/r by som happy nebol a stackoff nepripada do uvahy ...viem ze cbetom by som mohol tahat value z draws ale boli v hre dvaja regulari a ti by IMO asi vedeli ze maju vela FE s FD, pripadne OESD...
[spoil]MP wins $3.33
[/spoil]
Hand converted by PokerTracker 3
Hero (UTG): $28.33
MP: $57.81
CO: $22.99
BTN: $25.70
SB: $36.28
BB: $24.00
SB posts SB $0.10, BB posts BB $0.25
Pre Flop: ($0.35) Hero has K J
Hero raises to $0.85, MP calls $0.85, CO calls $0.85, fold, fold, BB calls $0.60
raisujem to PF lebo na BB sedi pasivny borec 26/5
Flop: ($3.50, 4 players) 8 K T
BB checks, Hero checks, MP bets $2.50, fold, fold, fold
plan nevysiel hrat s jednym a sme 4 na flope tu som zvolil liniu c/f...lebo na c/r by som happy nebol a stackoff nepripada do uvahy ...viem ze cbetom by som mohol tahat value z draws ale boli v hre dvaja regulari a ti by IMO asi vedeli ze maju vela FE s FD, pripadne OESD...
[spoil]MP wins $3.33
[/spoil]
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
No ja som tu za cbet. Borci budu mat vacsinou nejake pp´s, sc z ktorych tak ako pises sa ta tahat value. Ja som za dva value bety...
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
a na raise ? hras to b/f ? or b/c
-
WolfiKxx napísal:a na raise ? hras to b/f ? or b/c
Zalezi od supera, ale ak viem, ze je agrasivny a schopny raisovat FD tak callnem pretoze on bude mat tych suited kariet dost v rangei.
Proti unknown som za bet/fold a radsej si pockam na nejaky jasnejsi spot pre mna
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
aky c/r? na BB mas pasivneho borca kvoli ktoremu raisujes a s ktorym chces hrat pot, a nasledne sa obavas c/r od neho?
board celkom slusne triafa tvoju percieved range a mas TPMK takze by som kludne cbetoval. C/foldovat TP UTG mi pride mierne mimo misu
board celkom slusne triafa tvoju percieved range a mas TPMK takze by som kludne cbetoval. C/foldovat TP UTG mi pride mierne mimo misu
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
niee od pasivneho hraca na BB toho sa nebojim aby ma c/r ale ostatnych dvoch na MP a CO... a potom by som nevedel na com som
-
to mas potom najviac eazy fold a nie ze by si nevedel na com si... reg ti tam nebude 4 way raisovat horsiu ruku ako mas ty, ked tak tak len nejaku fd alebo combos co ma vsetko oproti tebe dobru equity...
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
noo to mi je jasne emjay takze najlepsia linia je b/f o to mi islo ... len mne sa to zdalo az prilis marginalne tak som sa rozhodol tohto spotu vzdat
-
ked si uvedomis ich ranges a kolko srotu tam maju z ktoreho velku cast foldnu a ak aj callnu dost casto s tebou pojde napr jeden a definuje svoj range ako draw/weak made hand, tak sa nevzdavas spotu, ale tony value.
ako napisal emjay ked ta tam 4way bude niekto raisovat nikdy to nebude pure bluff, najcastejsie made ruka alebo semibluff s tonou equity-takze ez fold:)
problem je ze mas TP a checkom nijako ich range nedefinujes, takze tam nevies c/callovat (a znova je to 4way takze myslienky ako last one to act ma tendencie len stealnut pot a preto tvoja ruka je vhodna na c/c nebudu casto na mieste)
ako napisal emjay ked ta tam 4way bude niekto raisovat nikdy to nebude pure bluff, najcastejsie made ruka alebo semibluff s tonou equity-takze ez fold:)
problem je ze mas TP a checkom nijako ich range nedefinujes, takze tam nevies c/callovat (a znova je to 4way takze myslienky ako last one to act ma tendencie len stealnut pot a preto tvoja ruka je vhodna na c/c nebudu casto na mieste)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.