Heads up cg
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
Heads up cg
Zdravím, chcel by som prejsť na hranie HU CG a spýtať sa, či mi neviete poradiť nejaké dobré články alebo free komentované videá. Mne sa nepodarilo nájsť nič, čo by sa touto témou hlbšie zaoberalo. Aký BRM dodržiavať? Ako hrať proti konkrétnymi typom hráčov (LAG, TAG...)? Hlavne neviem akú stratégiu zvoliť na loose/passive calling stations. Prípadne ak by mi nedel niekto poradiť, bol by som vďačný.
- marektheace
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Heads up cg
Ake limity chces hrat?
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Som pocul, ze Tom Dwan sa celkom vyzna, este ma napada aj Patrik Antonius ci Phil Ivey, snad ti oni lepsie poradia
Ale ne, teraz vazne... Nechces najskor skusit HU SnG? Myslim, ze vela veci tam bude podobnych a je to hratelne na niektorych herniach aj na mikrolimitoch, kym HU CG sa hrava vacsinou od NL50 myslim
Ale ne, teraz vazne... Nechces najskor skusit HU SnG? Myslim, ze vela veci tam bude podobnych a je to hratelne na niektorych herniach aj na mikrolimitoch, kym HU CG sa hrava vacsinou od NL50 myslim
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
na U***et sú nové anonymné stoly a tam sú HU CG od NL4, plánoval by som hrať NL10. Tie HU SnG ma moc nelákajú, nemám rád keď v neskorej fáze nemám ani 20 BB a som nútený flipovať.
Čo sa týka durrrra, tak už sme sa rozprávali, že keď dohrá challenge s Catesom tak som na rade ja preto chcem trochu potrénovať
Čo sa týka durrrra, tak už sme sa rozprávali, že keď dohrá challenge s Catesom tak som na rade ja preto chcem trochu potrénovať
- marektheace
no s BR na NL10 by si mohol hrat mozno tak 3$ alebo 5$ HU SnG, a tam podla mojich skusenosti neskora faza vacsinou nie je A je to typ pokru (ako to tu uz niekto podotkol), kde mas pravdepodobne najvacsi edge nad supermi... Samozrejme, ked su k dispozicii taketo uNL CG stoly, tak hor sa na ne Viac ti poradit nemozem, nemam s tym skusenosti... neviem, kto z fora to hrava, snad sa ti ozve
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
marektheace napísal:na U***et sú nové anonymné stoly a tam sú HU CG od NL4, plánoval by som hrať NL10. Tie HU SnG ma moc nelákajú, nemám rád keď v neskorej fáze nemám ani 20 BB a som nútený flipovať.
Neviem ci bude EV+ hrat NL10, kedze vas oboch zozerie rake.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
S tým rakeom máš pravdu. Asi začnem s tými SnG a uvidím ako to pôjde Dík za radu
- marektheace
HU cash sa zevraj oplati az od NL50 inak tam su nehorazne rake-y takze porazat microHU NL je doost tazke. Na2+2 tiez o tomto bola diskusia a ludia odporuvcali hrat najprv HU SnG´s kym nemas BR na NL50. Taktiez sa to neda naucit zo dna na den precitanim zopar clankov a videi bude trvat velmi dlho pokial sa naucis hrat dobre HU´s rozumej stovky tisic handov imo +stovky hodin studia
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
Som si vedomý, že to nebude ľahké, ale nejaký dobrý článok by mi teraz mohol dať veľa Ešte by som sa chcel spýtať, že aký BRM by sa mal pri HU cg/SnG dodržiavať?
- marektheace
ale ked vysoky rake tak aj vyssi rakeback ci ?
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.