Nechápem to...
Počet príspevkov: 27 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Nechápem to...
OK chalani, všetkým Vám ďakujem.
-
Megs - Príspevky: 23
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/1 krát
Chlpo1989 napísal:[
Ak budes mat spravny BM, mal by ta vyvarovat od bustnutia celeho rollu
chlpo ale treba si uvedomit ze mikrolimit mladi hraci co nechcu alebo nemaju z coho depozitovat a tak musia triafat rozne freerolly a podobne na CG nebudu mat spravny BM nikdy.co s 10 dolarmi co hitnu na free?cakat kym hitnu dalsich 20 aby mali aky taky bank na NL2?inak ako shotovanim si ho nikdy nevypracuju.mozno 10x bustnu tych 10 dol ale na 11x to vyjde a odrazia sa
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
popoBA napísal:co s 10 dolarmi co hitnu na free?cakat kym hitnu dalsich 20 aby mali aky taky bank na NL2?inak ako shotovanim si ho nikdy nevypracuju.mozno 10x bustnu tych 10 dol ale na 11x to vyjde a odrazia sa
Neodporuje sa ti to? Preco si nepockat aspon na nejakych 20USD a potom pomaly skusat NL2? Je imo zbytocne rozflakat hned prvych par dolarov, mozno to nebude ani tvoja vina a potom znovu cakat kym clovek hitne nejake ITM + nechut hrat atd.
Uz ked od 0, tak nahrabat nieco na freerolloch, radsej si pockat, ako ist hrat NL2 so 4USD.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Megs napísal:no každý večer odohrám asi len 50 možno 80 handov, vždy sa pred pokrom niečím naštartujem, ale potom už keď nevládzem tak radšej skončím... no a asi dva dni som vynechal, snažil som sa si to nejako nechať uležať v hlave... nepomohlo
uff 50-80 handov za vecer je ako keby si ani nehral. Musis pridat v objeme inak z toho nic nebude.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Chlpo1989 napísal:popoBA napísal:co s 10 dolarmi co hitnu na free?cakat kym hitnu dalsich 20 aby mali aky taky bank na NL2?inak ako shotovanim si ho nikdy nevypracuju.mozno 10x bustnu tych 10 dol ale na 11x to vyjde a odrazia sa
Neodporuje sa ti to? Preco si nepockat aspon na nejakych 20USD a potom pomaly skusat NL2? Je imo zbytocne rozflakat hned prvych par dolarov, mozno to nebude ani tvoja vina a potom znovu cakat kym clovek hitne nejake ITM + nechut hrat atd.
Uz ked od 0, tak nahrabat nieco na freerolloch, radsej si pockat, ako ist hrat NL2 so 4USD.
aj natom nieco je ale kedsi zoberies variaciu v mtt tak freerol mozes hitnut jeden a potom dva mesiace nic (ak niesi zoling obv.)
cize ti tam 2 mesiace trci na accounte 5 dolarov co za ten cas mohli krasne pracovat ak by vysiel ten shot
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
ja tiez niecomu nechapem, v komentovanych videach sa casto stava, ze komentujuci podla vysky betu supera priblizne urcuje jeho range,casto vidim vo videach dost agresivnu hru, kde vzdy po checku supera nasleduje cbet od komentatora a niekedy sa stane ze sa board dostane do showdownu, a pri showdowne,ked super ukaze uplne ine karty a vyhra pot tak komentujuci povie ze, "super to zahral nejako divne, zrejme je to fishka"
- preco by to mala byt fishka ked jednoznacne oblafla komentatora ? to ze hra divne znamena len tolko, ze komentator nanho nema read resp. kto kedy zaviedol ze kto necbetuje je fish a podobne... nevravim ze ja necbetujem ale len ma to zaujima
- preco by to mala byt fishka ked jednoznacne oblafla komentatora ? to ze hra divne znamena len tolko, ze komentator nanho nema read resp. kto kedy zaviedol ze kto necbetuje je fish a podobne... nevravim ze ja necbetujem ale len ma to zaujima
- maxton
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 5 krát/7 krát
no ono vacsinou ti komentatori su dostatocne skilled, aby to, co vraveli, malo hlavu a patu Nejde o to, ze niekto necbetuje... ide o to, kedy tak spravil, ake su stacky, aky flop, kolko ludi je tam atd... proste nemozes takto zovseobecnit, ak komentator povie, ze do zahral divne, tak to nebolo asi tym, ze by komentatora oklamal Maloktory coach robi video z takeho limitu, ktory by necrushoval sposobom, ze lepsi hraci proste na tom limite nie su, a ak su, tak ich urcite poznaju a dopredu by na nich upozornili a neoznacili by ich za fish...
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Počet príspevkov: 27 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 28 hostí.