Gift thread
Počet príspevkov: 35 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Gift thread
ked uz mame gif tak neh mame aj gift sice bude aktualny az za dva tyzdne ale nevadi moze sluzit nato aby sa ludia postazovali co za kokhluposti zas dostali pod stromcek,na narodeniny,meniny alebo chanuku a pripadne tieto nepotrebne veci ponuknut na predaj alebo vzajomnu vymenu . ja mozem ako prvy ponuknut cerstvo kupeny pelech pre mačku kedze je moc fajnova a lepsie sa jej spi v posteli pripadne za sporakom stal 16 evri tak cakam krute ponuky
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
Re: Gift thread
co je pravdy na tom ze s praducou mackou na kolenach sa neda tiltovat?
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
trikoza napísal:co je pravdy na tom ze s praducou mackou na kolenach sa neda tiltovat?
asi nic, jen misto mysi poleti do kouta kocka (macka)
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Asi pred dvoma minutami som dovolal s frajerkou ohladne darceku k vianociam. Z telefonu sa ozve: "budem trosku neromanticka, ale chcela by som vediet, ci by si si skor vybral knihu o lezeni (moj mini konicek), alebo o pokri (v hlave mi prebehlo, kolko dobrych knih je prelozenych do SK/CZ jazyku). Nesmelo sa spytujem, ci mi moze priblizit autora "tej" knihy o pokri. Samozrejme, ze islo o oblubeneho Phila H-á. Tak som sa potesil, ze mi pre istotu zavolala, pretoze hovorila, ze by skor kupila tu o "pokri". Takze nabuduce, ked sa ma niekto bude pytat, co chcem k vianociam, tak nepoviem, ze nieviem ale napisem zoznam, co by som urcite nechcel
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
trikoza napísal:co je pravdy na tom ze s praducou mackou na kolenach sa neda tiltovat?
neviem ti povedat.odkedy ju mam som sa este k pokru ani nedostal.cize ako prevencia tiltu je ok
-
mne sa na poličke vyníma Phil Helmuth - jak hrají poker profesionálové
samozrejme darček od bývalky..ale tak aj snaha sa cení
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
APminer napísal:asi nic, jen misto mysi poleti do kouta kocka (macka)
no keby na mne sedela moja "kočka", tak by som určite netiltoval
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
poldinhoo napísal:mne sa na poličke vyníma Phil Helmuth - jak hrají poker profesionálové
snad neni byvala koli tomu ze ti ju dala
-
poldinhoo napísal:mne sa na poličke vyníma Phil Helmuth - jak hrají poker profesionálové
same here, uz asi pol roka mi vrta v hlave co s tym spravit... nevymeni niekto za Let there be range? oplati sa naozaj...
anyway co kupujete frajerkam? any ideas? ja som uplne bez napadu tento rok...
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
Coelho vzdycky potesi romanticku slecnu, rovnako ako dajaky ten sperk...Dievcata v mojom okoli maju tiez rady elektroniku s nejakym peknym dizajnom - povacsine ruzovym. Cize mas k dispozicii klavesnice, mysky, sluchadla, tasky na notebook a mnoho dalsieho
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Počet príspevkov: 35 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.