EPT Praha: Jedině Dag Palovič si přivezl na EPT profesionál
Počet príspevkov: 18 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
EPT Praha: Jedině Dag Palovič si přivezl na EPT profesionál
Diskusia k článku: EPT Praha: Jedině Dag Pavovič si přivezl na EPT profesionálního kadeřníka!
Dag prohrál s Martinem Hrubým sérii headsupů a tudíž i sázku o nový vzhled jeho kštice. Jak to celé dopadlo? Dozvíte se níže!
Redakce: Ahoj Dagu, co říkáš na svůj nový sestřih?
Dag: No tak můj nový sestřih. Já ještě nevím jak to pořádně vypadá, takže ti to nemůžu přesně říct, jak se mi to líbí.
Redakce: Jak se ti zatím daří v turnaji?
Dag: No mám 27,000 takže starting stack ale tak zatím to držím.
Redakce: Máš s Martinem nějaký side bet o to kdo dojde dále v pražském EPT?
Dag: Neee.Tak to on ví, že by to prohrál, takže to nemůžeme udělat (smích), ale na Bahamách něco vymyslíme.
Redakce: Předpokládám, že si necháš svůj nový look po celou dobu turnaje, ale co s tím uděláš po turnaji? Budeme tě moc potkat s logem PokeStars na hlavě i v dalších turnajích.
Dag: No uvidíme jak to bude vypadat. (Dag volá na Daria, který zrovna vstupuje do turnaje).
Redakce: Děkuji za rozhovor.
Dag: Není zač.(rozhovor byl poněkud improvizovaný, protože zrovna končil break a Dag usedal ke stolu). Celá "práca" ešte nestihla byť dokončená, a tak má Dag momentálne bielu hlavu, ako vidíte na poslednej foto........
Celý článok => http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... -kadernika
Dag prohrál s Martinem Hrubým sérii headsupů a tudíž i sázku o nový vzhled jeho kštice. Jak to celé dopadlo? Dozvíte se níže!
Redakce: Ahoj Dagu, co říkáš na svůj nový sestřih?
Dag: No tak můj nový sestřih. Já ještě nevím jak to pořádně vypadá, takže ti to nemůžu přesně říct, jak se mi to líbí.
Redakce: Jak se ti zatím daří v turnaji?
Dag: No mám 27,000 takže starting stack ale tak zatím to držím.
Redakce: Máš s Martinem nějaký side bet o to kdo dojde dále v pražském EPT?
Dag: Neee.Tak to on ví, že by to prohrál, takže to nemůžeme udělat (smích), ale na Bahamách něco vymyslíme.
Redakce: Předpokládám, že si necháš svůj nový look po celou dobu turnaje, ale co s tím uděláš po turnaji? Budeme tě moc potkat s logem PokeStars na hlavě i v dalších turnajích.
Dag: No uvidíme jak to bude vypadat. (Dag volá na Daria, který zrovna vstupuje do turnaje).
Redakce: Děkuji za rozhovor.
Dag: Není zač.(rozhovor byl poněkud improvizovaný, protože zrovna končil break a Dag usedal ke stolu). Celá "práca" ešte nestihla byť dokončená, a tak má Dag momentálne bielu hlavu, ako vidíte na poslednej foto........
Celý článok => http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... -kadernika
-
admin - Príspevky: 22440
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
Re: EPT Praha: Jedině Dag Pavlovič si přivezl na EPT profesionál
Dag PaVlovic neni zle
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Na SLOVENSKEJ webovej stranke, rozhovor so SLOVENSKYM hracom, a jeho SLOVENSKE odpovede.... cesky...
- korki
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 8 krát/3 krát
7castle napísal:Dag PaVlovic neni zle
Omlouváme se za překlep.Hned dojde k nápravě.
-
LordLobo - Príspevky: 37
- Založený: Sep 2010
- Poďakoval/li: 26 krát/3 krát
Re: EPT Praha: Jedině Dag Palovič si přivezl na EPT profesionál
korki napísal:Na SLOVENSKEJ webovej stranke, rozhovor so SLOVENSKYM hracom, a jeho SLOVENSKE odpovede.... cesky...
To máš asi pravdu.Kdybych to měl ale přepisovat do slovenštiny, tak udělám víc hrubek a to by taky nevypadalo dobře...
-
LordLobo napísal:korki napísal:Na SLOVENSKEJ webovej stranke, rozhovor so SLOVENSKYM hracom, a jeho SLOVENSKE odpovede.... cesky...
To máš asi pravdu.Kdybych to měl ale přepisovat do slovenštiny, tak udělám víc hrubek a to by taky nevypadalo dobře...
Ja s tymto suhlasim, je to imo uplne OK, ak je redaktor Cech je to lepsie v cestine, a tiez chvalim rychlost opravy
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
lol kludne nechat v cestine.aspon priemerne inteligentny pochopi a hlupy sa bude rozculovat ale aspon sa casom priuci
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
Přídány fotografie s novým "image" Daga
-
dufam ze si ho ludia z P****Stars vsimnu, lebo uz sa im viac votriet neda. illpuke
- tommyKE
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/4 krát
Dag Palovič byl vyřazen.Neštěstně si narazil s kingama do es.Více se dozvíte v reportu dnešního dne.
-
Počet príspevkov: 18 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.