Turnaje / Freerolly
bomba
vím, že bude opt, ale bomba je taky ten kvalifikační turnaj do Prague Poker Series na bwinu. bomba je to hlavně proto, že tam nechodí nijak moc lidí - a za pár dolců má člověk velkou šanci fakt něco vyhrát - teda lístek na pravidelnej live turnaj do Prahy, 100.000,- CZK guaranteed.
tohle je parada - vcera to hralo 17 lidi.. clovek investuje 10-20 dolcu a pak sedi na zivem turnaji, kde jde o tak velky prachy. a kazdej den se muze jeden kvalifikovat, a kazdej den jeden listek.
hraje se od 20:30.
tohle je parada - vcera to hralo 17 lidi.. clovek investuje 10-20 dolcu a pak sedi na zivem turnaji, kde jde o tak velky prachy. a kazdej den se muze jeden kvalifikovat, a kazdej den jeden listek.
hraje se od 20:30.
- cortezzz
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: bomba
A kde tam ten turnaj je? Nemuzu ho najit :-(
-
RankXaroth - Príspevky: 199
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: Re: bomba
v specials
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
B**n
Hral som turnaj na bwine 500$freeroll a vyhral som 20$ ale potrebujem body neda sa to nieak poslat alebo nieco take pls poradte hociako DIK
- PrcoKiller
- Založený: Apr 2008
Re: Re: B**n
A nedaju sa tie body niak poslat alebo niak inak ziskat
- PrcoKiller
- Založený: Apr 2008
Re: Re: Re: B**n
no skus nam opisat svoju predstavu co by si chcel teraz pocut :D ? ze obehnes 3 krat okolo domu alebo ze poprosis a oni ti ich vyplatia :D ? proste musis to obohrat s cash gamom alebo zahrat par sng`s , mtt`s za real peniaze
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Prize Pool Prague Poker Series
Jako je to s rozdelenim vyhry ? Za 2. miesto som dostal okolo 27 USD pritom sa vyzbieralo 240 USD. Neni to nejak malo ??? Ci sa z tych 240 este odrata cena vstupenky do Prahy a zvysok sa deli medzi 2. - 4. miesto ???
btw. v head to head som viedol cca 22000 chips ku 7000 ale prehral som vdaka neuveritelnemu lucku supera v all-ine, ked mal horsiu kartu a na river dosla karta do paru >:o Potom sa skore otocilo a nakoniec ma dorazil flush vs. flush - 3 x barva na stole a kazdy mal po dve v ruke *SLZA* - som to fakt necakal, no skoda.
btw. v head to head som viedol cca 22000 chips ku 7000 ale prehral som vdaka neuveritelnemu lucku supera v all-ine, ked mal horsiu kartu a na river dosla karta do paru >:o Potom sa skore otocilo a nakoniec ma dorazil flush vs. flush - 3 x barva na stole a kazdy mal po dve v ruke *SLZA* - som to fakt necakal, no skoda.
- jojosavi
- Založený: Júl 2007
Re: Re: bomba
neni to ve specials, ale v normalnich turnajich.. prague poker series - zacina to ve 20>30. dnes tam hralo tusim iba 9 lidi - pekny turnaj, da se to hrat, aniz by clovek travil hodiny nudnym cekanim na lepsi stoly.
- bwin_support
- Založený: Feb 2008
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.