V dnešnom rozhovore vám predstavíme jedného z najstálejších a ´najobávanejších´ členov nášho fóra. Nie je ním nikto iný ako ´Trikoza´. Odkedy otvoril svoj blog zápisom z dňa, kedy vyhral 21BI na NL100, nebolo pochýb o jeho talente. Kde je dnes, čomu sa venuje, ako hodnotí svoj pokrový rok 2010 a mnoho ďalšieho sa dozviete v nasledujúcom rozhovore.
Zdravím Trikoza. Mohol by si sa stručne predstaviť pre tých, ktorí ťa nepoznajú? Odkiaľ si, vek, zamestnanie, príp. rodina?
Trikoza: Zdravím čitateľov Pokerportalu. Mám 24 rokov, som z Bratislavy, momentálne som dobrovoľne nezamestnaný a mám úžasnú priateľku, ktorú sa snažím poslúchať.
Ako si sa dostal k pokru a aké boli tvoje začiatky?
Trikoza: Začalo to úplne nevinne niekedy v roku 2007, keď som sa dopočul, že zopár známych hráva poker, a to dokonca o peniaze. Nikdy som však nemal vzťah k hazardu a poker som si tak nejako automaticky zaradil do tejto kategórie. Avšak nakoniec mi to nedalo a z dôvodu nadbytku voľného času v tom období som začal po nociach hrávať o body na facebooku. Hra ma uchvátila a stal som sa na nej viac-menej závislý. Začalo inštalovanie herní a hrávanie freerollov a neskôr bustnutie viacerých ´free bankrollov´, ktoré ponúkali niektoré stránky.
Spomenieš si, aké si mal ciele, keď si vtedy, pred tromi rokmi začínal?
Trikoza: No tie ciele sa...
Zobraziť celý článok