Predchádzajúci týždeň sme vám priniesli prvú časť rozhovoru s Bezdedom (alias Trikoza). V dnešnom pokračovaní sa dozviete, koľko času trávi študovaním, čo si myslí o rozdieloch v limitoch, ako vlastne vznikla jeho prezývka a omnoho viac. Koľko času venuješ štúdiu a čo preferuješ? Analýzu rúk, videá, coaching, ...?
Trikoza: V tomto mám obrovské rezervy. Moje "štúdium" zatiaľ pozostávalo iba z pozerania videí, čítania kníh a fór. Nikdy som nemal coacha, ani necoachoval a bohužiaľ prakticky ani nikdy neanalyzoval svoje ruky.
Aké vlastnosti by podľa teba mal mať úspešný cash game hráč?
Trikoza: Určite okrem solídnych znalostí samotnej hry je veľmi dôležitý určitý mindset a psychológia - disciplína, odolnosť voči tiltu, trpezlivosť, schopnosť udržania vysokej koncentrácie po dlhú dobu, vedieť kedy je vhodnejšie session ukončiť a pod.
Večný problém väčšiny hráčov je tilt. Máš s ním aj ty problémy?
Trikoza: Áno, mám a označenie "večný problém" u mňa sedí. Tiltu podlieham najmä, keď sa dlhšie obdobie nedarí. Prejavuje sa to klasicky zlými callmi ("nemôžu to stále mať" syndróm) či prehnane agresívnou alebo pasívnou hrou. Zopár zle zahraných rúk a odpálených buy-inov dôkaze pokaziť celý mesiac,...
Zobraziť celý článok