[CG] NL20 quads v limpovanom pote

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

Re: [CG] NL20 quads v limpovanom pote

Odoslaťod Chlpo1989 21 Dec 2010 12:51

Raisol som 2,8€ UTG pushol a BTN foldol.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod Kominak 21 Dec 2010 12:57

nice hand kazdopadne :good:
Kominak

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 36 krát/9 krát

Odoslaťod dzejkej 21 Dec 2010 14:01

Ja by som leadoval flop. Mas zlu relativnu a aj absolutnu poziciu. Zli hraci tam nefolduju casto overs a ani ziadne draws a akukolvek SD value, takze by som sa normalne chopil iniciativy a drzal ju. Check/raise na flope po stabnuti od BTN je meh, kedze si po nom 1st to act a check/call s planom check turn nie je tiez dobry, lebo pravdepodobne zu BTN tak wide range mat nebude a checkne casto behind. Cize lead flop alebo check/call flop a donk turn.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 21 Dec 2010 15:43

dzejkej napísal:Ja by som leadoval flop. Mas zlu relativnu a aj absolutnu poziciu. Zli hraci tam nefolduju casto overs a ani ziadne draws a akukolvek SD value, takze by som sa normalne chopil iniciativy a drzal ju. Check/raise na flope po stabnuti od BTN je meh, kedze si po nom 1st to act a check/call s planom check turn nie je tiez dobry, lebo pravdepodobne zu BTN tak wide range mat nebude a checkne casto behind. Cize lead flop alebo check/call flop a donk turn.

Ako dobre mi toto padlo! Ja to hram rovnako ako pises, ale mal som pocit, ze vsetkych tymito leadmi s nuts vyhanam z potu, ale vela som nad tymto v poslednom case rozmyslal a stale mi to pride ako najlepsi sposob ako z nich (NL10 6max) dostat max value v long rune. A najma, castokrat ani netusia, co sa im to vlastne stalo ;)
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!