Slemov NL25 sh blog
Re: Slemov blog
No ja mam ake-take predstavy co je asi fajn a co uz je moc, ale rad by som si nechal poradit od niekoho z fora co uz to ma odskusane a zauzivane, resp. by mi vysvetlil preco toto takto a toto takto.
- slemo69
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/13 krát
skus mrknut nejaku literaturu ak mas,tam zvyknu byt rozpisane stats, napr. How to beat no limit holdem 6-max cash games by Bill Vosti...su tam pekne rozpisane VPIP, PFR, AF,3BET, ASB, WTSD, W$WSF,fold to CBET, fold to SB and BB to steal a podobne.tie hlavne ktore potrebujes, dalsie su uz asi na tebe ktore, napomahaju tvojej hre.
-
speksSVK - Príspevky: 168
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/5 krát
Tak vseobecne
VPIP
- <15 nit
- 15-25 normal
- 25-35 semifish
- >35 fish
PFR
- <15 nit
- 15-20 normal
- >20 loose
3bet
- <3 passive
- 3-6 normal
- >6 agressive
Mam to rozdelene do farieb, aby som hned vedel co je to zhruba za cloveka. Samozrejme, ze je to vsetko len orientacne...
VPIP
- <15 nit
- 15-25 normal
- 25-35 semifish
- >35 fish
PFR
- <15 nit
- 15-20 normal
- >20 loose
3bet
- <3 passive
- 3-6 normal
- >6 agressive
Mam to rozdelene do farieb, aby som hned vedel co je to zhruba za cloveka. Samozrejme, ze je to vsetko len orientacne...
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
ja som loose agressive semifish/fish
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
To som bol vcera na jednom stole nit/nit/passive a na druhom fish/loose/agressive
- meomir
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
ja som po adekvatnej vzorke normal normal aggresive(ja by som ten aggro 3bet posunul az od nejakych cca8)
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
okrem toho by ma dost zaujimalo jak sa radi FOLD TO CBET na stupnici to som nikde nevedel najst a podla tohoto statu sa neviem jednoznacne orientovat
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
Fold 2 cbet je asi najhorsi stat ever, z 99 percent ti aj tak nic nepovie. Pri cbetovani ti vobec nepomoze cislo, ze kolko dany hrac foldne dlhodobo ruk na vsetkych flopoch. Treba rozmyslat aky ma range vzhladom na preflop akciu a pozicie, aky ti ten flop vobec prisiel a aky mas plan na dalsie streets.
Sice ked pozriem na moje staty za posledny mesiac, tak som vpip fish. Takze asi nemam co hovorit
Sice ked pozriem na moje staty za posledny mesiac, tak som vpip fish. Takze asi nemam co hovorit
- Za tento príspevok od nelz0n poďakovali :
- michael163
-
nelz0n - Príspevky: 525
- Poďakoval/li: 13 krát/21 krát
nelz0n napísal:Fold 2 cbet je asi najhorsi stat ever, z 99 percent ti aj tak nic nepovie. Pri cbetovani ti vobec nepomoze cislo, ze kolko dany hrac foldne dlhodobo ruk na vsetkych flopoch.
Fcb (v spojeni s rcb) pomaha lepsie definovat ranges. Sice sa pocitaju vsetky mozne textury, ale vies podla toho zistit tendencie a opriet sa aspon o nieco, ak nemas vybudovane ready na typy textur a pod. Ak ma niekto fcbet 40, tak ma vo vacsine pripadov iny "cbet callovaci" range ako niekto s fcbet 70 a mas sa aspon o co opriet a naplanovat akciu lepsie ako keby si nemal vobec nic.
- Za tento príspevok od dzejkej poďakovali :
- michael163
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Snažil som sa len vysvetliť že fcb je sám o sebe veľmi obmadzene použiteľný a treba rozmyslat nie nad číslom, ale nad ostatnými vecami ktoré som spomenul.
Este by som pridal, že určite do spojitosti s fcb treba dávať vpip, chalan co hraje 15/8 ma asi prirodzene menší fcb keďže connectuje flop určite častejšie ako 39/5. A o to ide, tabuľky na to, aké fcb je fishy a aké nie, sú dost nereálne.
Este by som pridal, že určite do spojitosti s fcb treba dávať vpip, chalan co hraje 15/8 ma asi prirodzene menší fcb keďže connectuje flop určite častejšie ako 39/5. A o to ide, tabuľky na to, aké fcb je fishy a aké nie, sú dost nereálne.
-
nelz0n - Príspevky: 525
- Poďakoval/li: 13 krát/21 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.