ZelTZN aka NLHE Soldier
Re: Zeltznov blog
ja mam iba jednu otazku - preco hrame NL5?
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
rozhodol som sa skúsiť šťastie, a vyšlo to ale už som naspäť
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
dakomu tu chyba disciplina. Len aby ti potom z prispevkov neubudli tie vysmiate smajliky pri podobnych shotoch...
Neviem ci shot na vyssi limit je najlepsi sposob na "dohananie straty".
Neviem ci shot na vyssi limit je najlepsi sposob na "dohananie straty".
-
Mathejs - Príspevky: 251
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 27 krát/5 krát
fakt nevies?;) lebo ja viem
ale co tam po roll managemente kaslite na to to je jedina vec ktora vas brzdi od vyssich limitov
ale co tam po roll managemente kaslite na to to je jedina vec ktora vas brzdi od vyssich limitov
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Zeltzn napísal:rozhodol som sa skúsiť šťastie, a vyšlo to ale už som naspäť
Spravil som toto iba raz v zivote a hoci sa mi to tiez podarilo, zaprisahal som sa, ze to nikdy viac nespravim Ked si v tilte, ked sa ti nedari a mas otrasnu naladu, tak ti to pride ako dobra idea na dohnanie straty a podari sa to, horray! A teraz si predstav takyto scenar (ktory sa imo stane iste castejsie, ako ten prvy): mas BR 100$, sadnes za stoly, hras par sto handov, nedari sa, si down na 90$ ale nie a nie odsadnut, aj ked vies, ze nic nevyhras... ked klesnes na 80$, tak si povies, ze to skusis na vyssom limite dohnat. Tu za par handov (v dosledku mnohych faktorov, ako napr. uz spominany tilt, lepsia uroven hracov, atd...) prehras daslich 30$, kym sa donutis odsadnut si. Do postele si lyhas s 50$, pricom vies, ze keby mas trosticka sebakontroly, mohol si mat peknych 80$ ("Teraz kym to vyhram vsetko naspat...") a keby mas sebakontroly trosku viac, tak mozes mat aj tych 90$ a zajtra to solidnou hrou a s cistou myslou vyhrat vsetko spat
Proste je to vec psychiky, ja viem, ze ta to laka na vyssie limity, ale skus si iba predstavit ten pocit, ze koncis den s mozno o 30% mensim BR iba kvoli tomu, ze sa od toho nevies odtrhnut (a nie kvoli variacii alebo podobnym veciam, nad ktroymi ty kontrolu nemas). Je to zato podla mna solidny stop faktor, ktory ta prinuti tu session skoncit
Som rad, ze si to tam vsetko nepreflakal, ale sustred sa na svoju hru a nebud result oriented... snaz sa zdokonalovat hru, studuj, citaj, pozeraj a nerob zavery na tak malej vzorke ruk, aku odohras za 1-2 session.
and peace
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
ok už to nespravím
-
AMEN presne ako ti tu sir vravi. mam takisto skusenosti s podobnymi tilt hlupostami a aj ked sa mi to obcas podarilo, vzdy vacsina tychto "vyletov" dopadne velmi zle a potom budes velmi velmi lutovat co si spravil ked budes rebuildovat 10BI na NL4 povedzme ktore pri winrate 10BB/100 budes dohanat 10 000ruk co pri obeeme 500ruk hodina = 20hodin...kvoli 5minutam alebo kolkym kym to stihnes rozoslat navyssich stakesoch... to mas skoro ako opity sex bez gumy akurat ze tam sa ti po 5minutach hry a naslednym releasnutim bonusu zapne celozivotny doomswitch
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
co to tarate ja som dnes fakt cital ze za vsetok stuck na nejakom limite moze prave ten vas bankroll management a verim tomu
jasne ze vyssie to dozenies rychlejsie
jasne ze vyssie to dozenies rychlejsie
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
ano robte si zo mna srandu, noaco aj taky musia byt
-
ty vole posledny hand session dostanem AA a chalan all in 2$ .. jasne ze mal KK a na flope sa otočí K almázia
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 1 hosť.