V prvej časti sme Vám poskytli rozhovor s Patrik Antoniusom a teraz prišiel rad na ďalšieho člena Full Tilt Teamu. Tom "durrrr" Dwan patrí medzi jedného z najobávanejších hráčov súčasnosti. Svoje bohatstvo nadobudol hraním online pokru, ale durrrr sa stal aj regulárom na live high stakes scéne v posledných rokoch. Ako prekonal tento prechod a ovplyvňuje tilt stále tohto pokrového milionára? V poslednom čase je vás pomerne dosť vidno aj na live pokrovej scéne. Sú nejaké rozdiely v tom, ako sa prispôsobujete hraniu live a online? Poker je hra, v ktorej musíte premýšľať nad tým, čo robíte. Ľudia sa stále snažia dodržiavať pravidlá a riadiť sa podľa nich, namiesto vlastného premýšľania nad hrou. Či už sa z nich stanú „nits“ alebo si dávajú pri stole slnečné okuliare a myslia si, že majú všetko premyslené dopredu. Oveľa lepší nápad, keď hráte naživo je premýšľať nad tým, čo robíte a snažiť sa analyzovať situácie, keď sa vás snaží niekto bluffovať. Mali ste niekedy premyslenú rutinu, s ktorou ste zasadali k live hre? Keď som začínam s hraním live, tak som mal a myslel som si, že je to dobrý nápad. Ale určite toho neľutujem. Teraz som zase viac prispôsobivý a snažím sa meniť svoju hru oveľa viac ako kedysi. Na aké si veci si treba dávať pozor, keď hráte live? Veľa ľudí si myslí, že keď si nasadia okuliare, tak ich nikto neprečíta a sú...
Zobraziť celý článok