4 dni som si nahrával nech mám aspoň základ (50$) a teraz 57 konečne 
4 dni som si nahrával nech mám aspoň základ (50$) a teraz 57 konečne 

Na takychto homegame SnG aj tak neukazes moc co vies, cize to mas jedno...
Mozno aj na teba pridu v dalsich rocnikoch na GAV-e take obdobia, ale ja proste fakt by som musel vsetok volny cas venovat len pokru, keby chcem dat napr. 5-6k ruk za tyzden. Ja tiez mam prazdniny a tiez nemam co robit, ale dam tak 1-1,5K za den
Mas asi dobru vydrz imo...
Ale tak kym sa dari s takymto objemom, tak to pojde iste rychlo hore...Zeltzn napísal:mal som .. -25.6$
A to som nacrtol iba totalne malinkatu vzorku, deju sa aj niekolkokrat horsie veci 

tak ja nemám žiadne povinnosti, vstanem umyjem sa naraňajkujem sa a hrám celý deň
potom pauza a v noci pokraČujem
.. nechcel by som to ani zazit
stačilo mi vtedy 

Zeltzn napísal:nechcel by som to ani zazitstačilo mi vtedy

Chlpo1989 napísal:Najhorsie na tom je, ze ono to aj tak raz pride

Aj druhy sa dal, ale teraz v tretom toho mame dost, ale snad sa to ukludni po prazdninach/polroku
Ako keby ze velmi chcem, tak ten objem dam, ze 30K+, ale to chce vela trpezlivosti a odolnosti. Mozno by to neslo na ukor dobrych znamok, ale skor na ukor takej dusevnej rovnovahy a spokojnosti
Predsalen si rad pozriem dajake to NHL, zahram si na PC aj daco ine a pod, a keby na to nezostane cas, tak mi to chyba 

tak ja zatiaľ nemám ako vyplniť voľný čas, keďže hrám aktívne futbal a mám zlomený palec .. o taký mesiac budem hrať 2-3x menej handov ako hrám doteraz preto sa to snažím ako tak využiť 

Ale mas toho pred sebou este vela, cela stredna, budes mat dost casu vypracovat sa a potom na vyske si kvalitne privyrabat 

70$

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.