Poker Stars
Re: Poker Stars
jkcoxxx napísal:no to je super, to keby som vedel tak tam nedam ani cent, všade som čítal že PS má najjednoduchšie výbery i vklady.
a mám po peniazoch, z tych 10 eur mám 24, a to som hral už skurven* veľa, nikdy viac online poker
cashoutni na moneybookers a odtial si to vyberes na kartu..ale stratis 1,5e ci kolko je poplatok.
no predtym nemali takyto limit, ale asi kvoli nejakemu dovodu dali limit min. 100$
-
speksSVK - Príspevky: 168
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/5 krát
koľko? no tak od septembra cca polhodinky každý deň.
je to ako na húpačke, vždy vyhrám a potom to prehrávam napríklad behom dvoch dní som z vkladu 10€(14$) spravil 60$, potom z posledných 3.5 € som nahral 30. a stále dookola teraz som z 8 spravil tých 24 a chcel som si vybrať 20e..
speksSVK
skúsim sa na to pozrieť
haman
nepoznám nikoho kto by tam mmal nad 80€
je to ako na húpačke, vždy vyhrám a potom to prehrávam napríklad behom dvoch dní som z vkladu 10€(14$) spravil 60$, potom z posledných 3.5 € som nahral 30. a stále dookola teraz som z 8 spravil tých 24 a chcel som si vybrať 20e..
speksSVK
skúsim sa na to pozrieť
haman
nepoznám nikoho kto by tam mmal nad 80€
- jkcoxxx
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
jkcoxxx napísal:nepoznám nikoho kto by tam mmal nad 80€
vsak on nevybere, on si tie tvoje necha v P****Stars a da ti z vreckoveho.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
aha jasne.
- jkcoxxx
http://www.fpppro.com/forums/viewtopic.php?f=3&t=1044
akcie na buduci rok
akcie na buduci rok
- marcoo12snv
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 51 krát/18 krát
@ jkcoxxx -> potom bacha, nie ze to budete robit systemom, ze ty mu posles $ na ucet a on sa ich az potom bude snazit vybrat. Neda sa to, pri vybere mu posle support spravu, ze peniaze posielane medzi hracmi su urcene iba na hranie. V preklade to znamena, ze musi nahrat isty pocet VPP, aby to mohol vybrat, no ten pocet mi nie je znamy (zevraj je to zanedbatelne mnozstvo, tak ale aspon nejakych 20-30VPP to podla mna je).
Najjednoduchsi sposob je naozaj taky, ze najskor niekto cashoutne, a ty mu to potom posles, alebo ze ti to da proste naruku a on si tam tie tvoje necha, bude s nimi normalne hrat, a ked ho raz napadne ich vybrat, tak potom by mu to uz malo ist
@ marcoo - no asi prechadzam na stars teda, ked mi tolkoto VPP ponukaju To sa bude aj lahsie clearovat FDB, to sa tesim
Najjednoduchsi sposob je naozaj taky, ze najskor niekto cashoutne, a ty mu to potom posles, alebo ze ti to da proste naruku a on si tam tie tvoje necha, bude s nimi normalne hrat, a ked ho raz napadne ich vybrat, tak potom by mu to uz malo ist
@ marcoo - no asi prechadzam na stars teda, ked mi tolkoto VPP ponukaju To sa bude aj lahsie clearovat FDB, to sa tesim
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
to je v poriadku, nejdem to ani posielať.. kamarati ktorí na tom kedysi fičali už nehrajú a tí ktorí hrajú majú tak majú 10€ max , čiže je to viacmenej zbytočné
- jkcoxxx
ved nevyberaj a hraj dalej..a ked budes mat tych 100e...hraj dalej
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
poldinhoo napísal:ved nevyberaj a hraj dalej..a ked budes mat tych 100e...hraj dalej
ako moj kamarat pri automate, ked budem mat 200, vyberam! Ked ma 200: 500 alebo nic!!! Ked ma 500: pusti uz aj na 1000, ma 980 a zrazu fuč 0
každopadne jkcoxxx: nevyberaj a hraj dalej, ked prehras, prehras vstupny kapital (10e), co ta z biedy nespasi, nakolko ich tam mas uz od septembra ako hovoris a stale tu je moznost, ze budes milionar
- Zajo
- Založený: Dec 2008
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.