[CG] - NL200 - verime neznamemu?
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
[CG] - NL200 - verime neznamemu?
villain je 28/13 po 15 handach - tipujem ze sa to bude vyvijat skor fishy smerom preto betujem vela. Verime mu na riveri alebo nie? Napadaju ma argumenty pre fold aj pre call
- na boarde je velmi vela draws a ziadna nedosla
- ak by mal nieco silne uz na flope tak to asi neslowplayuje a 89/66/7x by asi ani nevalubetoval na riveri cize repuje len Tx
- na druhej strane betoval som flop aj turn a na turne som dal vela cize musi predpokladat ze mam nieco silne a asi nebude bluffovat 100_ svojich missnutych draws
Hero ($205)
BB ($397)
CO ($603)
BTN ($209)
Dealt to Hero J J
CO calls $2, fold, Hero raises to $8, fold, CO calls $6
FLOP ($18) 7 T 6
Hero bets $15, CO calls $15
TURN ($48) 7 T 6 7
Hero bets $37, CO calls $37
RIVER ($122) 7 T 6 7 T
Hero checks, CO bets $80, Hero ???
- na boarde je velmi vela draws a ziadna nedosla
- ak by mal nieco silne uz na flope tak to asi neslowplayuje a 89/66/7x by asi ani nevalubetoval na riveri cize repuje len Tx
- na druhej strane betoval som flop aj turn a na turne som dal vela cize musi predpokladat ze mam nieco silne a asi nebude bluffovat 100_ svojich missnutych draws
Hero ($205)
BB ($397)
CO ($603)
BTN ($209)
Dealt to Hero J J
CO calls $2, fold, Hero raises to $8, fold, CO calls $6
FLOP ($18) 7 T 6
Hero bets $15, CO calls $15
TURN ($48) 7 T 6 7
Hero bets $37, CO calls $37
RIVER ($122) 7 T 6 7 T
Hero checks, CO bets $80, Hero ???
Naposledy upravil yegon dňa 30 Nov 2010 11:09, celkovo upravené 2 krát.
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: [CG] - NL200 - verime neznamemu?
bluffovat na double-paired boarde s missnutou draw bude skor zriedka.. 55:45 c/f u mna bez lepsieho readu
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
u mna fold, limpuje pre CO takze bude fakt skor fish, necakam ze sa tam nejak extra casto docalluje s niecim horsim aby to nasledne bluffol-takto hravaju skor nieco ako 75/78/79 s myslinekovym pochodom asi ako 'mam par to c-c, YES mam three of a kind ale nesmiem mu to dat vediet tak c-c, MEGA mam boat toto musim betovat !''
dost casto im skratka vidis v ruke prave to, co hraju, i ked je to akoze nepravdepodobne ale voci fishke su tie frekvencie inde podla mna
dost casto im skratka vidis v ruke prave to, co hraju, i ked je to akoze nepravdepodobne ale voci fishke su tie frekvencie inde podla mna
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
imo rozumne by bolo spravit nejaky blockish bet/fold na river kedze to bude ryba a nemusel si celit velkemu bluffu vzdy moze mat nejake fd 88 99 a ryba to behind nebude checkovat
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
w4444x napísal:imo rozumne by bolo spravit nejaky blockish bet/fold na river kedze to bude ryba a nemusel si celit velkemu bluffu vzdy moze mat nejake fd 88 99 a ryba to behind nebude checkovat :)
does not compute
ak bude betovat Tx/88/99/FD tak nech si betuje aj full pot imo
ale blocking bet by mohom mat zmysel ak callne 88/99 a neocakavam ze ak checknem bude FD bluffovat
-
yegon napísal:w4444x napísal:imo rozumne by bolo spravit nejaky blockish bet/fold na river kedze to bude ryba a nemusel si celit velkemu bluffu vzdy moze mat nejake fd 88 99 a ryba to behind nebude checkovat :)
does not compute
ak bude betovat Tx/88/99/FD tak nech si betuje aj full pot imo
ale blocking bet by mohom mat zmysel ak callne 88/99 a neocakavam ze ak checknem bude FD bluffovat
Co na tom does not compute mne len pride ze chceck fold je tam proste weak a podla toho ze limpuje tak to bude solidna fish na to aby tam callol aj sirsiu range ako len 88 99 a pokial raisne tak to je easy fold, a preco by tam bebluffoval FD zas nie sme v 2005 kde si ludia neuvedomuju ze ked nema ziadnu SDev tak ta nebude bluffovat to pochopi aj fish z hronu nie typek co si dokaze nainstalovat hernu a depozitnut
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
yegon napísal:neocakavam ze ak checknem bude FD bluffovat
nesuhlasim.
neznamy limper tu bude mat okrem TX strasne casto FD, plus nejake random blbosti ako AK , KQ, 68,69,A8, A9
u mna to je bet/fold alebo ch/c. Najhorsi je podla mna ch/f, lebo ak ma 69 tak to nezistim , necham mu velky pot a zistim co je zac az vtedy ked 3/4 stacku necha niekomu inemu.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
myslel som ze nie je take pravdepodobne ze bude bluffovat pretoze nasa line je ovela silnejsia (vratane betsizingu) ako keby sme povedzme precheckovali turn - otazka je ci jeho bluffing frekvencia klesne tak ze bluffcatch bude nevyhodny
does not compute som reagoval na to ze si napisal ze ak checknem fish necheckne behind 88/99. To akoze ich betne? nikdy imo
rozhodovanie medzi bet/fold a check/call sa mi paci - je mi jasne ze blockbet mi zjednodusuje situaciu, na druhej strane ak bude bluffovat vela missnutych draws big betom tak blockbetom prichadzam o value
v podstate moja otazka je skor taka neriesitelna lebo sa tyka tendencii random fishe a to je asi tazko odhadnut a povedat jednoznacne c/c je lepsi nez b/f alebo naopak. Tiez je otazne ked zvolime line c/c a villain betne full pot alebo teda kde je vlastne ten cutoff ze moze bluffovat este
does not compute som reagoval na to ze si napisal ze ak checknem fish necheckne behind 88/99. To akoze ich betne? nikdy imo
rozhodovanie medzi bet/fold a check/call sa mi paci - je mi jasne ze blockbet mi zjednodusuje situaciu, na druhej strane ak bude bluffovat vela missnutych draws big betom tak blockbetom prichadzam o value
v podstate moja otazka je skor taka neriesitelna lebo sa tyka tendencii random fishe a to je asi tazko odhadnut a povedat jednoznacne c/c je lepsi nez b/f alebo naopak. Tiez je otazne ked zvolime line c/c a villain betne full pot alebo teda kde je vlastne ten cutoff ze moze bluffovat este
-
yegon napísal:does not compute som reagoval na to ze si napisal ze ak checknem fish necheckne behind 88/99. To akoze ich betne? nikdy imo
+1, to je 100% imo.
yegon napísal:rozhodovanie medzi bet/fold a check/call sa mi paci - je mi jasne ze blockbet mi zjednodusuje situaciu, na druhej strane ak bude bluffovat vela missnutych draws big betom tak blockbetom prichadzam o value
myslim si ze kombinatoricky je viac busted fd, ako Tx v jeho range-i. paci sa mi aj blockbet/fold (moze este callovat s 88/99), ale aj x/c moze byt dobré. je to velmi close. bez presnejsieho readu by som radsej povedal blockbet/fold.
- arsen
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 27 hostí.