Turnaj
Počet príspevkov: 20 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
22:15 (brejk)
zostali 2 finalove stoly - nasi stale v hre
stol 1 - Nitra, Dolny Kubin, Prostejov, +
stol 2 - Praha, Dvur Kralove, Olomouc, +
stol 1 - Nitra, Dolny Kubin, Prostejov, +
stol 2 - Praha, Dvur Kralove, Olomouc, +
- expekt
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
aj ja si odfotim
Ale az ked vypadnem alebo vyhram :)) (som tam ako vladusho)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
12 jokapo / 14 vladusho
gratulujem k dobremu vysledku! Niektore hands boli skutocne vydarene a pacil sa mi aj chat :) Toto bola generalka, buduci tyzden to rozbehneme v lepsom zlozeni, na hesle sa uz pracuje...
- expekt
12.miesto
tak nakoniec 12. miesto all-in s 88 proti KJ, na flop nic podstatne, turn ako inac J, mal som este 25 percent na farbu, ale samozrejme ze na river kara nedosla a ja som bol v prdeli, ale 12 miesto potesi :), zahral som si skvele, skoda ze bolo vela cudzich ale inac to bolo super
- Jokapo
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
finalovy stol
tak sme aj vo finale - Koty (Prostejov) sa pokusi o zazrak
- expekt
22:58
tu sa skoncila nasa put, Koty skoncil na 10-tom mieste.
Pri vsetkych stoloch som ale videl extra atmosferu a spolupracu pri vyhadzovani votrelcov :) Verim, ze ste si vyborne zahrali a Expekt Vam spestril Silvestrovsky vecer dobrou zabavou! A teraz pripravujte sampanske - Stastny Novy rok 2007 plny Expekt freerollov!
Pri vsetkych stoloch som ale videl extra atmosferu a spolupracu pri vyhadzovani votrelcov :) Verim, ze ste si vyborne zahrali a Expekt Vam spestril Silvestrovsky vecer dobrou zabavou! A teraz pripravujte sampanske - Stastny Novy rok 2007 plny Expekt freerollov!
- expekt
Dakujeme
Tak isto vsetko dobre do noveho roku.
Hehe, ti votrelci to nakoniec spestrili, ale nabuduce to uz bude bez nich.
Ako poznam nas narod, sampanske je pootvarane a urcite nie len jedna flasa, ale do noveho roka to nejako aj tak kazdy dotiahne :)))
Takze este raz vela uspechov do noveho roku, nech nam tu do roka vyrastie aspon 10 naozajstnych profesionalov v pokri.
Hehe, ti votrelci to nakoniec spestrili, ale nabuduce to uz bude bez nich.
Ako poznam nas narod, sampanske je pootvarane a urcite nie len jedna flasa, ale do noveho roka to nejako aj tak kazdy dotiahne :)))
Takze este raz vela uspechov do noveho roku, nech nam tu do roka vyrastie aspon 10 naozajstnych profesionalov v pokri.
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Počet príspevkov: 20 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.