Private Table

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Private Table

Odoslaťod Kominak 07 Jan 2011 10:14

Caute, chcel by som si s kamosmi zahrat online SnG na private table. Mam taku moznost na domovskej herni (LB), ale vadi mi, ze sa tam neda manipulovat s pociatocnym stackom, ktory je 1000. Vie niekto o nejakych inych moznostiach okrem tejto herne, kde by som si bud mohol nastavit velkost pociatocneho stacku, alebo by bol pociatocny stack vyssi.

A chcem sa spytat, ako je to v pripade, ze herna ponuka moznost hrat pre 10 hracov a my by sme to chceli hrat napriklad siesti. Da sa hrat aj takto alebo musime byt presne desiati?

Posledna otazka: Berie si za to nieco herna? Lebo v moznostiach Buy inu je napriklad 2+0,2 aj 2+0,5, a naco by to niekto nastavoval na vyssie fee? Iba ak by to fee, pripadalo mne, co sa mi ale velmi nezda.

Dakujem za odpoved
Kominak

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 36 krát/9 krát

Re: Private Table

Odoslaťod UNDERTHUNDER 07 Jan 2011 11:08

No keď to je SNGčko tak musíte byť pri stole toľký koľko je stoličiek ináč sa to nezačne.

To fee može byť ovplyvnené časom čo máš na blind level. Tz turbo môže mať menšie fee ako normálny turnaj. A nie to fee/rake ide herni.
UNDERTHUNDER

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 3 krát/0 krát

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 32 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!