Prečo keď zadám napr. 23% range do PokerStove a SnG Wizard tak sa ten súbor rúk líši?
PokerStove range vs. SnG Wiz range
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Re: PokerStove range vs. SnG Wiz range
Lebo to ktore ruky patria do 23% zavisi od toho ake kriterium zvolis... A evidentne WIz a Stove maju to kriterium ine... predpokladam ze niekde na ich strankach to budes mat vysvetlene.
Maly priklad: co je lepsia ruka, 99 alebo AK? No zavisi od uhla pohladu. Ked callujes bvb allin v SNG a vies ze super je na ATC, tak 99>AK AINEC, ale ked sa stackujes s 30bb stackom v MTT tak proti tight rangom je AK ovela lepsie...
Maly priklad: co je lepsia ruka, 99 alebo AK? No zavisi od uhla pohladu. Ked callujes bvb allin v SNG a vies ze super je na ATC, tak 99>AK AINEC, ale ked sa stackujes s 30bb stackom v MTT tak proti tight rangom je AK ovela lepsie...
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
no ok
Keď napr. niekto povie že jeho calling range je 10%...tak kde si to mám overovať v PStove alebo vo Wizarde?
Teda keď u mňa sa to týka SnG tak potom Wizard imo...
A dík za vysvetlenie
Keď napr. niekto povie že jeho calling range je 10%...tak kde si to mám overovať v PStove alebo vo Wizarde?
Teda keď u mňa sa to týka SnG tak potom Wizard imo...
A dík za vysvetlenie
- tomisumi
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
zdravim vsetkych a prajem vsetko naj do noveho roku.vie my pls niekto poradit ohladne pokerstove?do teraz mi bez problemov fungoval a dnes aj na notbooku aj na desktope vypisuje “This version of PokerStove is expired”
Please visit http://www.pokerstove.com to donload a curent verion
přitom jsme to stahoval dneska zkoušel jejich obě verze to tam mají. Tedy PokerStove 1.21 i PokerStove 1.23
Please visit http://www.pokerstove.com to donload a curent verion
přitom jsme to stahoval dneska zkoušel jejich obě verze to tam mají. Tedy PokerStove 1.21 i PokerStove 1.23
- YOSSARIAN1980
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 33 krát/8 krát
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.