Poradte ohladne pravidiel.
Počet príspevkov: 47 • Stránka 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Poradte ohladne pravidiel.
Nastala situácia kde na final table turnaja ,kde boli 3 platení ostali poslední 4. Vtedy utg1 dal raise na 2 nasobok bb. Potom utg2 fold a sb tiež fold. BB dal All in a utg foldol. Utg ukázal ,že foldol AA. Vznikol spor že dealer tvrdil ,že utg je diskvalifikovany lebo nemôže foldnuť a ukazať že foldol AA. Podla mňa je to rozhodnutie hráča čo foldne a či to ukáže? Kto fundovane poradí?
Peter
Peter
- bmw.by
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Poradte ohladne pravidiel.
Je na hracovi, ci foldne, callne, raisne alebo checkne. V tomto ho nikto obmedzovat nemoze. Samozrejme okrem vynimiek, kedy mas iba dve moznosti ofc, napr. bud fold alebo call allin a pod.
Ak hrac nie je v alline, urcite nemusi svoje karty ukazat, ak ich foldol. Pokial by bol v alline, musi karty ukazat, nie ako na CG, kedy ich hrac moze mucknut.
Dufam, ze to bolo aspon trochu zrozumitelne. Ak nieco nesedi, 100% ma niekto opravi (napr. Komedia)
Ak hrac nie je v alline, urcite nemusi svoje karty ukazat, ak ich foldol. Pokial by bol v alline, musi karty ukazat, nie ako na CG, kedy ich hrac moze mucknut.
Dufam, ze to bolo aspon trochu zrozumitelne. Ak nieco nesedi, 100% ma niekto opravi (napr. Komedia)
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Spor bol v tom že dealer tvrdil že ked som foldol AA a ukazal to, samozrejme som nemusel ale ja tvrdim ,že aj mohol, je to soft play a hrac je diskvalifikovany.
- bmw.by
bmw.by napísal:Spor bol v tom že dealer tvrdil že ked som foldol AA a ukazal to, samozrejme som nemusel ale ja tvrdim ,že aj mohol, je to soft play a hrac je diskvalifikovany.
Ci je to soft play, to je zas druha vec.
Ale pokial ide o princip, tak v tom si pravidla neporusil. Teda mozes raisnut a nasledne foldnut a ukazat karty.
O tom, ze si raise/foldol AA si zas myslim nieco ine Ozaj a preco si to vlastne spravil?
-
Chlpo1989 napísal:Je na hracovi, ci foldne, callne, raisne alebo checkne. V tomto ho nikto obmedzovat nemoze. Samozrejme okrem vynimiek, kedy mas iba dve moznosti ofc, napr. bud fold alebo call allin a pod.
....jednoznacne nezrozumitelne!!! hlavne rozsifruj tu cast: Samozrejme okrem vynimiek,......
- pikovadvojka
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
ja som foldol AA alebo protihrac bola moja frajerka. Podla mna ale mozem foldut čo chcem a kedy chcem a rovnako to môžem aj ukázať čo som foldol. Následne som ten turnaj aj vyhral ale spor prišiel až potom ,lebo jeden protihráč a následne aj dealer tvrdia ,že nemôžem foldnúť AA a následne taký fold ukázať lebo je to vraj soft play a to je diskvalifikácia. Nikde som nenašiel rozpísané presne čo je soft play.
- bmw.by
pikovadvojka napísal:
....jednoznacne nezrozumitelne!!! hlavne rozsifruj tu cast: Samozrejme okrem vynimiek,......
Vzdy mas najmenej 3 moznosti - fold, call, raise + check.
Vynimka - mame 1k stack, a super 1,5k. My raisneme na 500 a super pushne. Ake mas moznosti?
Ak foldnes, karty nemusis ukazat. Ak dorovnas all in, karty musis ukazat - plati pre turnajovu hru.
Pri CG karty ani po alline (ak sa vyjadrujes druhy), nemusis ukazat.
bmw.by napísal:ja som foldol AA alebo protihrac bola moja frajerka. Podla mna ale mozem foldut čo chcem a kedy chcem a rovnako to môžem aj ukázať čo som foldol. Následne som ten turnaj aj vyhral ale spor prišiel až potom ,lebo jeden protihráč a následne aj dealer tvrdia ,že nemôžem foldnúť AA a následne taký fold ukázať lebo je to vraj soft play a to je diskvalifikácia. Nikde som nenašiel rozpísané presne čo je soft play.
Softplay znamena, ze prenechavas hracovi svoje chipy, teda, ze ho na ukor inych zvyhodnujes. Nikdy v zivote nepolozis AA PF a kedze si to foldol, jasne si zvyhodnil svoju frajerku aby nevypadla. Imo to je jasny priklad softplay-u.
Mal si ich foldnut a nikomu neukazovat, nemal by si problemy. Imo dealer mal pravdu.
-
ach, chlpo, chlpo... este dobre ze hras len online, kde ti vsetko vyhodnoti stroj, lebo vidim, ze sa tomu rozumies ako hus do piva!
bmw, mas vcelku pravdu, foldnut mozes co chces, aj AA!- ak proti ziavne "nespriaznenemu" hracovi, dokonca ani ta potrestat nemozu! to ze si to ukazal je Tvoja blbost. Riesenie dealera bolo spravne- lebo frajerka je "spriazneny" hrac, len prislo neskoro, mal reagovat hned a dat ti seatout na 30min, alebo ta vylucit z turnaja!
bmw, mas vcelku pravdu, foldnut mozes co chces, aj AA!- ak proti ziavne "nespriaznenemu" hracovi, dokonca ani ta potrestat nemozu! to ze si to ukazal je Tvoja blbost. Riesenie dealera bolo spravne- lebo frajerka je "spriazneny" hrac, len prislo neskoro, mal reagovat hned a dat ti seatout na 30min, alebo ta vylucit z turnaja!
- pikovadvojka
pikovadvojka napísal:ach, chlpo, chlpo... este dobre ze hras len online, kde ti vsetko vyhodnoti stroj, lebo vidim, ze sa tomu rozumies ako hus do piva!
Tak ma prosim oprav v tom, co som sa mylil. Rad sa naucim nieco nove
Edit: Odkial vies, ze hravam iba online?
-
Chlpo1989 napísal:Je na hracovi, ci foldne, callne, raisne alebo checkne. V tomto ho nikto obmedzovat nemoze. Samozrejme okrem vynimiek, kedy mas iba dve moznosti ofc, napr. bud fold alebo call allin a pod.
Chlpo1989 napísal:pikovadvojka napísal:ach, chlpo, chlpo... este dobre ze hras len online, kde ti vsetko vyhodnoti stroj, lebo vidim, ze sa tomu rozumies ako hus do piva!
Tak ma prosim oprav v tom, co som sa mylil. Rad sa naucim nieco nove
Edit: Odkial vies, ze hravam iba online?
............nepytaj sa v com si sa mylil, ale precitaj radsej po sebe co si a hlavne ako "fundovane" napisal k nahodenej teme!!!
- pikovadvojka
Počet príspevkov: 47 • Stránka 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 27 hostí.