Poradte ohladne pravidiel.

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Poradte ohladne pravidiel.

Odoslaťod bmw.by 08 Jan 2011 17:18

Nastala situácia kde na final table turnaja ,kde boli 3 platení ostali poslední 4. Vtedy utg1 dal raise na 2 nasobok bb. Potom utg2 fold a sb tiež fold. BB dal All in a utg foldol. Utg ukázal ,že foldol AA. Vznikol spor že dealer tvrdil ,že utg je diskvalifikovany lebo nemôže foldnuť a ukazať že foldol AA. Podla mňa je to rozhodnutie hráča čo foldne a či to ukáže? Kto fundovane poradí?

Peter
bmw.by

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Poradte ohladne pravidiel.

Odoslaťod Chlpo1989 08 Jan 2011 17:26

Je na hracovi, ci foldne, callne, raisne alebo checkne. V tomto ho nikto obmedzovat nemoze. Samozrejme okrem vynimiek, kedy mas iba dve moznosti ofc, napr. bud fold alebo call allin a pod.

Ak hrac nie je v alline, urcite nemusi svoje karty ukazat, ak ich foldol. Pokial by bol v alline, musi karty ukazat, nie ako na CG, kedy ich hrac moze mucknut.

Dufam, ze to bolo aspon trochu zrozumitelne. Ak nieco nesedi, 100% ma niekto opravi (napr. Komedia) ;)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod bmw.by 08 Jan 2011 17:30

Spor bol v tom že dealer tvrdil že ked som foldol AA a ukazal to, samozrejme som nemusel ale ja tvrdim ,že aj mohol, je to soft play a hrac je diskvalifikovany.
bmw.by

Odoslaťod Chlpo1989 08 Jan 2011 17:33

bmw.by napísal:Spor bol v tom že dealer tvrdil že ked som foldol AA a ukazal to, samozrejme som nemusel ale ja tvrdim ,že aj mohol, je to soft play a hrac je diskvalifikovany.

Ci je to soft play, to je zas druha vec.
Ale pokial ide o princip, tak v tom si pravidla neporusil. Teda mozes raisnut a nasledne foldnut a ukazat karty.

O tom, ze si raise/foldol AA si zas myslim nieco ine ;) Ozaj a preco si to vlastne spravil?
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Odoslaťod pikovadvojka 08 Jan 2011 17:35

Chlpo1989 napísal:Je na hracovi, ci foldne, callne, raisne alebo checkne. V tomto ho nikto obmedzovat nemoze. Samozrejme okrem vynimiek, kedy mas iba dve moznosti ofc, napr. bud fold alebo call allin a pod.

Ak hrac nie je v alline, urcite nemusi svoje karty ukazat, ak ich foldol. Pokial by bol v alline, musi karty ukazat, nie ako na CG, kedy ich hrac moze mucknut.

Dufam, ze to bolo aspon trochu zrozumitelne. Ak nieco nesedi, 100% ma niekto opravi (napr. Komedia) ;)

....jednoznacne nezrozumitelne!!! hlavne rozsifruj tu cast: Samozrejme okrem vynimiek,...... :shock:
pikovadvojka

Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

Odoslaťod bmw.by 08 Jan 2011 17:45

ja som foldol AA alebo protihrac bola moja frajerka. Podla mna ale mozem foldut čo chcem a kedy chcem a rovnako to môžem aj ukázať čo som foldol. Následne som ten turnaj aj vyhral ale spor prišiel až potom ,lebo jeden protihráč a následne aj dealer tvrdia ,že nemôžem foldnúť AA a následne taký fold ukázať lebo je to vraj soft play a to je diskvalifikácia. Nikde som nenašiel rozpísané presne čo je soft play.
bmw.by

Odoslaťod Chlpo1989 08 Jan 2011 17:48

pikovadvojka napísal:
....jednoznacne nezrozumitelne!!! hlavne rozsifruj tu cast: Samozrejme okrem vynimiek,...... :shock:

Vzdy mas najmenej 3 moznosti - fold, call, raise + check.
Vynimka - mame 1k stack, a super 1,5k. My raisneme na 500 a super pushne. Ake mas moznosti?

Ak foldnes, karty nemusis ukazat. Ak dorovnas all in, karty musis ukazat - plati pre turnajovu hru.

Pri CG karty ani po alline (ak sa vyjadrujes druhy), nemusis ukazat.

bmw.by napísal:ja som foldol AA alebo protihrac bola moja frajerka. Podla mna ale mozem foldut čo chcem a kedy chcem a rovnako to môžem aj ukázať čo som foldol. Následne som ten turnaj aj vyhral ale spor prišiel až potom ,lebo jeden protihráč a následne aj dealer tvrdia ,že nemôžem foldnúť AA a následne taký fold ukázať lebo je to vraj soft play a to je diskvalifikácia. Nikde som nenašiel rozpísané presne čo je soft play.

Softplay znamena, ze prenechavas hracovi svoje chipy, teda, ze ho na ukor inych zvyhodnujes. Nikdy v zivote nepolozis AA PF a kedze si to foldol, jasne si zvyhodnil svoju frajerku aby nevypadla. Imo to je jasny priklad softplay-u.

Mal si ich foldnut a nikomu neukazovat, nemal by si problemy. Imo dealer mal pravdu.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Odoslaťod pikovadvojka 08 Jan 2011 18:00

ach, chlpo, chlpo... este dobre ze hras len online, kde ti vsetko vyhodnoti stroj, lebo vidim, ze sa tomu rozumies ako hus do piva! :lol2:
bmw, mas vcelku pravdu, foldnut mozes co chces, aj AA!- ak proti ziavne "nespriaznenemu" hracovi, dokonca ani ta potrestat nemozu! to ze si to ukazal je Tvoja blbost. Riesenie dealera bolo spravne- lebo frajerka je "spriazneny" hrac, len prislo neskoro, mal reagovat hned a dat ti seatout na 30min, alebo ta vylucit z turnaja!
pikovadvojka

Odoslaťod Chlpo1989 08 Jan 2011 18:07

pikovadvojka napísal:ach, chlpo, chlpo... este dobre ze hras len online, kde ti vsetko vyhodnoti stroj, lebo vidim, ze sa tomu rozumies ako hus do piva! :lol2:

Tak ma prosim oprav v tom, co som sa mylil. Rad sa naucim nieco nove :)

Edit: Odkial vies, ze hravam iba online?
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Odoslaťod pikovadvojka 08 Jan 2011 18:11

Chlpo1989 napísal:Je na hracovi, ci foldne, callne, raisne alebo checkne. V tomto ho nikto obmedzovat nemoze. Samozrejme okrem vynimiek, kedy mas iba dve moznosti ofc, napr. bud fold alebo call allin a pod.
Chlpo1989 napísal:
pikovadvojka napísal:ach, chlpo, chlpo... este dobre ze hras len online, kde ti vsetko vyhodnoti stroj, lebo vidim, ze sa tomu rozumies ako hus do piva! :lol2:

Tak ma prosim oprav v tom, co som sa mylil. Rad sa naucim nieco nove :)

Edit: Odkial vies, ze hravam iba online?

............nepytaj sa v com si sa mylil, ale precitaj radsej po sebe co si a hlavne ako "fundovane" napisal k nahodenej teme!!!
pikovadvojka

Ďalšia

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 27 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!