Poradte ohladne pravidiel.

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Re: Poradte ohladne pravidiel.

Odoslaťod Chlpo1989 08 Jan 2011 18:18

pikovadvojka napísal:............nepytaj sa v com si sa mylil, ale precitaj radsej po sebe co si a hlavne ako "fundovane" napisal k nahodenej teme!!!

Bol vypredaj bodiek a vykricnikov? :)
A povies mi uz konecne, co sa ti na tom nezda?
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod matiapag 08 Jan 2011 18:42

ale ty mas velke skusenosti z live hry pikadvojka, ked nerozumies co tam chlpo pise... ale musim poznamenat, ze napr. na stars sa tie karty zobrazia takmer vzdy (neviem, ci je tam nejaky system, ze kedy sa neukazu...) a ak aj nie, da sa to kuknut v HH. Naopak na pokerheaven sa karty ukazali az na showdowne a aj to iba v poradi (teda ten, co ukazoval druhy, mohol handu mucknut, aj ked sa slo AI) A to hore je jasna softplay,hero nech sa nechvali takto nabuduce :) Za cosi taketo je v pohode aj punishment na online pokri, cize az taky rozdiel medzi tou live a online hrou v tomto nie je.
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod TomMolivan 08 Jan 2011 19:18

Yup, zvýhodňovať jedného hráča oproti ostatným a spolupracovať s ním je jedno z najhrubších porušení pravidiel pokru a je aj náležite trestané.

Z toho, čo napísal Chlpo je všetko správne, pikadvojka by mohol ozrejmiť, čomu konkrétne nerozumel, nech sa nám to tu nestočí na flame.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod tucniak 08 Jan 2011 19:25

pikovadvojka napísal:... a dat ti seatout na 30min, alebo ta vylucit z turnaja!...

to co je ten seatout pan odbornik na poker, zjavne aj terminologiu a este si tipnem ze si studoval anglictitnu? :)

edit: gramatika bleh
Naposledy upravil tucniak dňa 08 Jan 2011 21:30, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Topolman 08 Jan 2011 21:25

tucniak napísal:
pikovadvojka napísal:... a dat ti seatout na 30min, alebo ta vylucit z turnaja!...

to co je ten seatout pan odbornik na poker, zjavne aj terminologiu a este si tipnem ze si studoval anglictitnu? :)

nic v zlom, len mi to hrozne dobalo do oka :)
Topolman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 7 krát/5 krát

Odoslaťod tucniak 08 Jan 2011 21:28

good one, meh :)
Obrázok používateľa
tucniak

Odoslaťod pikovadvojka 09 Jan 2011 00:14

moc nemam cas na hlupe keci/tocim CG 1-2 na 8 stoloch/, ale nemam rad "ufnukanych synacikov svojej mamicky" , tak radsej odpoviem na co som reagoval, aby som mal pokoj:
- chlpo,bmw chcel vysvetlenie preco a ci spravne ho diskvalifikovali ze ukazal AA a zahodil /ako sa ukazalo spriaznenej osobe/...Ty mu odpovedas, citujem:je na hracovi ci foldne, callne alebo checkne,v tomto ho nikto obmedzovat nemoze. /zatial plny suhlas/.Samozrejme okrem vynimiek, kedy mas iba dve moznosti bud fold alebo call allin a pod./hmmm to si objavil ameriku!/ To si teda super odpovedal bmw :lol2: :lol2: tak ako spravne, alebo nespravne ho diskvalifikovali???
k bodkam a ciarkam : aj z predchadzajucich debat ked ti dojdu argumenty tak len urazas, odvadzas pozornost na nepodstatne veci, alebo dristas somariny. PS nechcem od teba odpoved, nenamahaj sa! :D
- Tom molivan, presne vsetko napisane chlpom bolo spravne, len na mile daleko k odpovedi na dany problem. Dristat len tak vseobecne poucky to nechajme na politikov, ti to robia stale :o . Tvoja odpoved bola OK
- tucniak, strapnit sa je asi to nalahsie co vies :Rose:
pikovadvojka

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

Odoslaťod popoBA 09 Jan 2011 00:30

edit:missread
Naposledy upravil popoBA dňa 09 Jan 2011 15:56, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod tucniak 09 Jan 2011 00:32

Ty nemas rad maznacikov, ja nemam rad namyslenych jedincov.
Ocividne vies vsetko, vies ako sa davaju najlepsie rady (miesto toho, aby si poradil, si zacal rypat a pindat) a, cuduj sa svete, nie je tu od Teba jedina jedna rada.

Forum je o vzajomnom pomahani si, Chlpo sa snazil pomoct, ty len robis zlu krv. Mozno sa nebudem velmi mylit ak vyjadrim nazor, ze takych ako Ty tu vobec nie je treba, chod si 'tocit svojich 8 stlolov 1-2 cash game' (btw. WOW tak vysoko hrat super obdivujem ta!)
Obrázok používateľa
tucniak

Odoslaťod matiapag 09 Jan 2011 00:37

pikovadvojka napísal:tocim CG 1-2 na 8 stoloch

cool story, bro

Chlpova odpoved obsahovala extra informacie, pretoze otazka od bmw nebola jednoznacna. Ani ja som nevedel, co chce vlastne vediet a takymto sposobom Chlpo odpovedal na vsetko, co ta otazka mohla znamenat.

Chlpo nikoho neuraza, pyta si argumenty a obv si to prave ty, kto napisal 20 riadkov a vypovedna hodnota 0.

pikovadvojka napísal:Tvoja odpoved bola OK

Dufam, ze aj moj prispevok oznamkujes, uz sa neviem dockat ;)

pikovadvojka napísal:- tucniak, strapnit sa je asi to nalahsie co vies

:ROFL:
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!