Zdravotne poistenie - help
Počet príspevkov: 27 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Zdravotne poistenie - help
ahojte,
tak mam taku otazku, ako to je so zdravotnym poistenim pri hrani profesionalne?.. resp chcem zdravotne poistenie.. kolko,kde a ako mam platit? tusim mam vseobecnu zdravotnu poistovnu..
diik
tak mam taku otazku, ako to je so zdravotnym poistenim pri hrani profesionalne?.. resp chcem zdravotne poistenie.. kolko,kde a ako mam platit? tusim mam vseobecnu zdravotnu poistovnu..
diik
-
MiskoKvo - Príspevky: 350
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 12 krát/9 krát
Re: Zdravotne poistenie - help
ked chces hrat profesionalne tak potrebujes byt myslim oficialne dobrovolne nezamestnany---gooogle helps
ak sa nemylim si ale este student a odvody za teba plati stat takze to netreba riesit, ci?:)
ak sa nemylim si ale este student a odvody za teba plati stat takze to netreba riesit, ci?:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Ja som si kvoli tomu vybral živnosť zdravotne platím 43 eur tuším ,ale na druhý rok si už budem musieť platiť sociálne poist. či co to je .
- Adrian1990
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/1 krát
za studenta plati stat.. ale ja planujem skoncit so skolou.. tak nefim co a ak
-
tak idealne je zavolat si do svojej zdravotky a spytat sa...
pokial viem vo vseobecnej sa pri dobrovolnej nezamestnanosti platilo 28,92E mesacne minuly rok a od noveho roku to bude urcite zas o nieco viac
pokial viem vo vseobecnej sa pri dobrovolnej nezamestnanosti platilo 28,92E mesacne minuly rok a od noveho roku to bude urcite zas o nieco viac
Naposledy upravil trikoza dňa 08 Jan 2011 23:20, celkovo upravené 2 krát.
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
no skusim zavolat a popytat sa .. pokial by to bolo okolo tych 50e tak parada bo niekde som cital ze sa odvadza 14% ..ale tak tam je uz aj dochodkove atd..
fakt nefim ako to je .. som myslel ze mozno bude mat niekto skusenosti tuna stym
fakt nefim ako to je .. som myslel ze mozno bude mat niekto skusenosti tuna stym
-
MiskoKvo napísal:no skusim zavolat a popytat sa .. pokial by to bolo okolo tych 50e tak parada bo niekde som cital ze sa odvadza 14% ..ale tak tam je uz aj dochodkove atd..
14% z coho??
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
hmm ved toto ze nefim z coho .. ale tak uz som sprtal na ich vebe a maju tam ze mesacny predavok pre dobrovolne nezamestnaneho je 14% z minmalneho zakladu (tjst 329e) ..cize mesacne 46e...
-
minimum do zdravotnych poistovni pre SZCO a samoplatitelov sa od 1.1.2011 zvysila na €46,06. Odvody maju splatnost za uplynuly mesiac vzdy do osmeho v nasledujucom mesiaci, cize januar je splatny 8. februara etc.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
MiskoKvo napísal:hmm ved toto ze nefim z coho .. ale tak uz som sprtal na ich vebe a maju tam ze mesacny predavok pre dobrovolne nezamestnaneho je 14% z minmalneho zakladu (tjst 329e) ..cize mesacne 46e...
ty chces robit danove priznanie z pokru?
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Počet príspevkov: 27 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.