Polish poker tour Wroclaw-LIVE poker vikend
Počet príspevkov: 17 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
uvazoval
som nad tym uvazoval, na prvy pohlad to vypada dobre, ale ist na zivy turnaj, vyhrat prachy a potom nahanat 350 bodov na to aby som uz vyhrane prachy dostal sa mi nezda korektne...Totizto za kazdy dolar v buy-in dostanes na i4Pokri len 0,2 boda...
skoda vypadalo to vazne dobre, ale ked som sa nad tym zamyslel...nic moc
skoda vypadalo to vazne dobre, ale ked som sa nad tym zamyslel...nic moc
- roy016
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
no jo
no jo, ale skoncit napriklad na 8 mieste a vyhrat 6000 a potom musiet zahrat na ich herni 350 bodov co je vlastne v "buy-in" 1750 dolarov je absurdne...
to sa proste neoplati...niekedy je menej viac...cize keby radsej nedali nic a 60 ludi by hralo o 60x1800 je 108 000, co by bolo aj tak pekne...
Nehovoriac o tom, ze to treba nahrat do konca Januara a tie body jednoducho nahanat...Co ako som tu uz spominal nevedie k nicomu inemu ako k prehre penazi...
to sa proste neoplati...niekedy je menej viac...cize keby radsej nedali nic a 60 ludi by hralo o 60x1800 je 108 000, co by bolo aj tak pekne...
Nehovoriac o tom, ze to treba nahrat do konca Januara a tie body jednoducho nahanat...Co ako som tu uz spominal nevedie k nicomu inemu ako k prehre penazi...
- roy016
roy
to je zas uhol pohladu. Ja v tych VIP bodoch nevidim problem pretoze 350 bodov son vcera nahral asi za 4 hod tak nechapem o akom nahanani to hovoris. Je to jednoduche ked sa ti to zda nevyhodne tak to vypusti, nechod a pod a mas to vybavene. a 10.miesto? som myslel, ze kazdy dobry hrac sa vzdy chysta vyhrat :-))
- cstrike22
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
to cstrike22
No ja zas vidim problem pre normalneho hraca zahrat 1750 buy-in za 20 dni. Na dokreslenie pre vsettkych: Je to zahrat turnaje s buy-in za 87,5 dolarov za den! Je to nahananie, pre 95 percent hracov, to mi mozes verit ;-) A to nehovorim o pomere ked vyhras 6 000skk a kvoli tomu musis hrat za 1750 dolarov. Fakt je to absurdne a totalne trapne ak toto niekto vyzaduje naozaj. Ked chces mozme tu o tom spravit anketu a mozme sa stavit ako dopadne...
Dalsia vec je, ze chciet vyhrat a skutcone vyhrat su 2 rozdielne veci. Bude tam 60 hracov ktori budu chiet vyhrat. Dufam ze uznas aspon to, ze vacsina z nich nevyhra :) O totmo ti presne poviem po trunaji :)
A presne kvoli tomu ze je to cele obycajny "podfuk" tam veru ani nejdem...
Ale tebe drzim place, uz len podla tej partie co si sem dal si myslim ze si dost dobri hrac. Mozno nabuduce sa niekde na zivom turnaji uvidime...Good Luck
Dalsia vec je, ze chciet vyhrat a skutcone vyhrat su 2 rozdielne veci. Bude tam 60 hracov ktori budu chiet vyhrat. Dufam ze uznas aspon to, ze vacsina z nich nevyhra :) O totmo ti presne poviem po trunaji :)
A presne kvoli tomu ze je to cele obycajny "podfuk" tam veru ani nejdem...
Ale tebe drzim place, uz len podla tej partie co si sem dal si myslim ze si dost dobri hrac. Mozno nabuduce sa niekde na zivom turnaji uvidime...Good Luck
- roy016
to cstrike22
ahoj
no ako si vlastne dopadol v nedelu? isla karta?
no ako si vlastne dopadol v nedelu? isla karta?
- roy016
roy
neboli sme nakoniec. bol som dohodnuty s romanicom, ze pojdeme ale nesli sme nakoniec. Som zabudol, ze v nedelu konci turne 4 mostikov tak som musel tam zarabat peniaze. Dalsia zastavka bude myslim Krakow tak na to sa uz chystam si spravit cas dopredu. A asi aj na tu nitru co bude organizovat honoria
- cstrike22
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 17 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.