V našej sérii rozhovorov so stálicami fóra Pokerportal.sk, si dnes predstavíme moderátora fóra a hráča s prezývkou ´keso26´. Kešo hráva hlavne cash game, no má za sebou aj úspechy v turnajoch, naposledy v sérii SCOOP 2010, kde skončil dvakrát v TOP20. Momentálne chystá po kratšej odmlke návrat na stoly. Čo ďalšie nám Kešo prezradil sa dočítate v nasledujúcom rozhovore. Zdravím Kešo. Mohol by si sa stručne predstaviť pre tých, ktorí ťa nepoznajú? Odkiaľ si, vek, zamestnanie, príp. rodina?
KESO26: Čauko, rodičia sa rozhodli, že sa budem volať Andrej, som z Bratislavy a každým rokom som starší a starší(smiech). Práve mi napadlo, že tento rok dosiahnem vek, ktorý sa bude rovnať najhoršej kombinácii v holdeme (32, pozn.red.). Som SZČO a motám sa okolo výpočtovej techniky, niekedy som robil aj grafiku, ale to ma príliš dlho nebavilo, no a tento rok som pre vás pripravoval kvalifikácie do živých eventov tu na Pokerportal.sk. Momentálne ale s Vladom dolaďujeme detaily nového jednoduchšieho vzhľadu, takže čoskoro sa systém kvalifikácií objaví na stránkach znova. Zo záľub mimo pokru musím spomenúť cestovanie, dobré jedlo(občas chodím vyžierať TuKE-ho pretože vie naozaj vykúzliť veľa „šmakových“ pochúťok) a milujem rýchlu jazdu autom a vždy si užijem, ak sa mi do rúk dostane niečo neobyčajné.
Spomenul si, že pripravujete s Vladom novú verziu online...
Zobraziť celý článok