Tatra Series of Poker 2011
Re: Tatra Series of Poker 2011
Rake bude 2% a cap €20.
- tomas.ziak
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 2 krát/7 krát
yegon napísal:pokerportal stretko v tatrach pocas turnaja?
manzelka ma akurat vtedy nejaku psiu vystavu tam niekde, by som sa k nej pridal asi ale so psom ma v hoteli neubytuju budem musiet najst nejaky palac nablizku
Yegon, myslím, že niektoré možnosti, ktoré máme mimo Hotela Permon by vám vyhovovali - sú tam aj pekné penzióny, ku ktorým patria ja samostatné apartmánové domčeky, kde by pes nemal byť problém. Zistím to presne a dám vedieť cez FB.
- tomas.ziak
oki dik, rad by som tam siel
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
tomas.ziak napísal:Rake bude 2% a cap €20.
skandál
- hyena
- Poďakoval/li: 4 krát/11 krát
tomas.ziak napísal:
Čo sa týka Slovenského pokrového a športového zväzu (SPŠZ) - aj za týmto projektom stojíme my. Viac informácií vám poskytneme už čoskoro prostredníctvom PokerPortal-u. Dôvody vzniku, fungovanie združenia, jeho stanovy a výkonné orgány či ciele, ktoré chceme v roku 2011 dosiahnuť, o všetkom budeme informovať predpokladám do konca týždňa.
Aby som to aspoň sčasti objasnil - je nevyhnutné, aby tak hráči ako aj (a to najmä) kluby boli organizovaní a konečne vzniklo združenie, ktoré bude efektívne chrániť ich záujmy, vystupovať ako legitímny partner v dialógu so štátnymi orgánmi a prispievať k rozvoju pokru na Slovensku. Preto sme sa rozhodli takéto združenie založiť, následne si v demokratických voľbách zvoliť vrcholné orgány združenia a v konečnom dôsledku ho dať pokrovej komunite.
Združenie je zatiaľ v plienkach, ale robíme prvé kroky k tomu, aby v priebehu krátkej doby vznikla fungujúca organizácia, ktorá bude plniť úlohy, aké plnia podobné združenia v okolitých krajinách.
Fajn, paci sa mi to. Konecne nejaka oragnizacia ktora vie co chce a neboji sa informovat. Drzim palce
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Tomas drzim palce, bolo by imo fajn keby vznikla nejaka fungujuca organizacia
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
7castle napísal:Tomas drzim palce, bolo by imo fajn keby vznikla nejaka fungujuca organizacia
Za celý tím ďakujem. Cieľom je, aby sme vybudovali fungujúcu organizáciu, ktorá bude pracovať na profesionálnej úrovni. Urobíme pre to všetko.
- tomas.ziak
yegon napísal:oki dik, rad by som tam siel
´
penzion nebeski je vyborny a je tiez partnerom hotela, kde sa hra...stravil som tam 3 dni a velmi odporucam
- cercerBTSSK
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/22 krát
Ak to spravne chapem tak ked sa nahodou kvalifikujem a ziskam 400 balicek, tak pokial si nenajdem niekoho kto tiez vyhral balik tak ma hodite na izbu s kym vyjde, nedaj boze, ze by som chcel prist s priatelkou tak ona pojde do partnerskeho hotela, alebo ako ???
A este sa chcem spytat co je v tom Cash baliku za tych 187, ci kolko to je ??
Dik
A este sa chcem spytat co je v tom Cash baliku za tych 187, ci kolko to je ??
Dik
- alydzi
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/2 krát
alydzi napísal:Ak to spravne chapem tak ked sa nahodou kvalifikujem a ziskam 400 balicek, tak pokial si nenajdem niekoho kto tiez vyhral balik tak ma hodite na izbu s kym vyjde, nedaj boze, ze by som chcel prist s priatelkou tak ona pojde do partnerskeho hotela, alebo ako ???
THIS
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.