[CG] NL5: Prehra s FH-dobre zahraté?
Počet príspevkov: 26 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: [CG] NL5: Prehra s FH-dobre zahraté?
a hlavne sa nikdy ale naozaj nikdy v zivote neda zahodit trips na turne!!!
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
WolfiKxx napísal:ale ale, keby to raisol od 60c-1$ a super by nas 3 betol tak je to easy fold... a ziadna nastavena hra by sa nekonala
ak chces v cg kazdy 3bet foldovat, tak prid si zahrat s obrovskou radostou ! Ved si predstav ze namiesto JK mas v tej istej situacii QQ - to zaplatis? ved super mohol naozaj mat aj AJ, KJ, JQ.... nehovorim, ze vzdy musis pokracovat a doplatit, prip. otocit ale zase ako jasny fold by som to nevidel.
na zaver, velakrat si presvedceny, ze super ma vyssi par ako ty a predsa zaplatis, lebo veris ze na flope hytnes 3jicku a supera vydojis, v nasom pripade mas nie 2 outy , ale 5 min. na turn.
- janobendik
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/46 krát
hero na turne potrebuje najake outy?
-
popoBA napísal:a hlavne sa nikdy ale naozaj nikdy v zivote neda zahodit trips na turne!!!
21.-22.1. v klube pokerbenlux, ul. Strojarenska 5, v Kosiciach je dvojdnovka CG. Stoly 5-10, 2-5 min po 2 stoly. Ubytko zadara, bar free. Prid, ja tam budem urcite - som spoluorg. akcie. Strasne rad si s Tebou zahram, budem to brat aj trocha osobne, takze to bude super zdravoagresiv CG. budem velmi rad ak mi na turne budes zahadzovat 3jicky /ps. upozornujem ta dzentlmensky, ze sa mi ruky netrasu ani ked pusujem 10K na uplnu vodu - takze zahod 3jicku a ja ti mozno ukazem kaku /
TYMTO pozyvam vsetkych hracov , ktori si chcu zahrat dobry CG nech sa mi nahlasia /najlepsie na tel 0905 546710/ este je volnych 11 miest.
- janobendik
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/46 krát
janobendik
noo tak je to limpovany 4way pot, a ked nas na takomto flope 3betne tak vacsinou s nasim KJ sme pozadu takze tu neni podla mna vhodne sa stackovat s TPGK + sme este k tomu deep ...jedine co tu porazame je QJ a ten hrac by musel byt riadna aby sa nam s tymto tu stackla a este flush draw ale to ma proti nam celkom slusny equity, takze podla mna easy fold
na zaver, velakrat si presvedceny, ze super ma vyssi par ako ty a predsa zaplatis, lebo veris ze na flope hytnes 3jicku a supera vydojis, v nasom pripade mas nie 2 outy , ale 5 min. na turn.
tomu nerozumiem ked som presvedceny ze ma vyssi par tak necallujem na 5 outy lebo ich skoro nikdy netrafim tym padom vydoji super mna
tak prid si zahrat s obrovskou radostou !
rad by som prisiel ale nemam tolko Eura na hru , ja som len chudbony student sorry
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
srdecne dakujem za pozvanie,aj ked je skor ironicke ,ale aj ja by som si s tebou samozrejme rad zahral a spoznal ta osobne.bohuzial v tomto datume mam pracovne povinnosti,ale mozem ta potesit,takmer 100 percentne sa ukazem na Tatra series of poker takze tam sa mozme kludne stretnut,prebrat rigged poker aj si spolu zahrat.samozrejme budem preferovat stoly 1/2 koli BM ale tak ty si urcite velmi flexibilny hrac a urcite ti to nebude robit problem zist o jeden limit nizsie + ak budes mat zaujem mozme si dat aj heads up cash alebo sng, ked uz to teda chceme brat osobne len nebudes sa potom hanbit ked ta vyberie internetova mys s nulovym profitom?
Naposledy upravil popoBA dňa 12 Jan 2011 16:57, celkovo upravené 3 krát.
-
ach, a ja som sa potesil, ze konecne takyto skuseny clovek komentoval handu tu na fore, tak iste sa odhodlal zdelit s nami jeho rozsiahle skusenosti... a nemylil som sa!
Zrazu je uz aj CG rigged, nice... ze aj mne vsetky staty sedia, a to som na stars odohral uz nejakych 70k ruk, to mi je ale zahada...
skor by som povedal, ze kto je v minuse -21,603$ na vzorke 13,062 ruk by nemal hrat CG, ale to je samozrejme iba subjektivny
pohlad na vec
ty sa tu stacknes s TPGK? ja asi casto nie...
Zrazu je uz aj CG rigged, nice... ze aj mne vsetky staty sedia, a to som na stars odohral uz nejakych 70k ruk, to mi je ale zahada...
janobendik napísal:po turne to nemozes uz zahodit, kto to na turne zahodi, nech nehra CG!
skor by som povedal, ze kto je v minuse -21,603$ na vzorke 13,062 ruk by nemal hrat CG, ale to je samozrejme iba subjektivny
pohlad na vec
janobendik napísal:ale otoci ta a uz aj tak dojdete do toho isteho konca.
ty sa tu stacknes s TPGK? ja asi casto nie...
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
ZOMG, načo chcete všetci raiseovať ten flop IP a 3b stackovať sa? WTF? Však máme 114 rúk na súpera a predpokladám, že žiadnu divokú history.
Skúsim rýchlokurz:
Raiseujeme primárne z dvoch dôvodov:
1. FOR VALUE
2. BLUFF
Ak je to for value:
aký je náš plán na súperov 3bet? get it in?
Ak je to ako bluff:
ktoré ruky, ktoré neporážame, chceme vyfoldovať?
plánujeme 3barrel bluffovať? ak áno, na akých kartách si to predstavujeme?
IMHO:
Bez histórie vo vákuu ten flop nemá zmysel raiseovať. Máme pozíciu + máme ruku vhodnú k strednému potu + súper je kompetentný.
Súpera považujme za kompetentného, vzhľadom na to, že túto ruku hral veľmi rozumne.
Skúsim rýchlokurz:
Raiseujeme primárne z dvoch dôvodov:
1. FOR VALUE
2. BLUFF
Ak je to for value:
aký je náš plán na súperov 3bet? get it in?
Ak je to ako bluff:
ktoré ruky, ktoré neporážame, chceme vyfoldovať?
plánujeme 3barrel bluffovať? ak áno, na akých kartách si to predstavujeme?
IMHO:
Bez histórie vo vákuu ten flop nemá zmysel raiseovať. Máme pozíciu + máme ruku vhodnú k strednému potu + súper je kompetentný.
Súpera považujme za kompetentného, vzhľadom na to, že túto ruku hral veľmi rozumne.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
PS. Choďte všetci do prdele s tými osobnými útokmi a hodnoteniami, kto má a nemá hrať CG. Držte sa témy, inak budem nútený off topic príspevky mazať a editovať.
S pozdravom
Váš milovaný moderátor
S pozdravom
Váš milovaný moderátor
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
ok šefko uz si to riesime cez ss
-
Počet príspevkov: 26 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 20 hostí.