[CG] NL5: Prehra s FH-dobre zahraté?

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

Re: [CG] NL5: Prehra s FH-dobre zahraté?

Odoslaťod matiapag 12 Jan 2011 17:49

sry no, nechal som sa uniest, ked som zasa precital ten isty flame znova a znova... :Rose:
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod janobendik 12 Jan 2011 18:52

tak chalani, uz som s vami definitivne skoncil. Od dnes ak budem reagovat tak jedine aby som si urobil naladu :D . Preco? nezasluzite si nic ine!! snazim sa tu o normalny koment a namiesto otazky preco tak, len same injektivy a posmesky:
1. popoba , pozvanie Teba a aj akehokolvej ineho hraca na CG nie je ironicke, pridte a uvidite
2.je pravda ze vzorka je mala a ani sa netajim s prehrou v CG online / uz davno nic serioznejsie v cg nehram , hlavne koli roznym "pomocnym" programom,ktore vnasaju do hry totalnu neserioznost! A vzdy to bola omaha,nie THNL/ hravam momentalne len mtt a som velmi, velmi spokojny
3., este naposledy k tej hande, Tuke ma pravdu v tom, ze raisovat na flope bola blbost . A po dalsom j -teda 97JJ / tak v cg naozaj nie je mozne KJ zahodit. Ak uz na flope raisoval tak preco by protihrac nemohol reraisovat napr s kartou As7s, 7sTs, /ja s takou kartou jednoznacne raisujem ako posledny!!/ dokonca proti slabsiemu hracovi /ako sa mu mohol hiero javit/ aj napr. s TJ, 8J?? Ak kazdy 3 bet zahodite ste vitane :fish: v kazdom live cg!!
janobendik

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/46 krát

Odoslaťod matiapag 12 Jan 2011 19:23

janobendik napísal:3., este naposledy k tej hande, Tuke ma pravdu v tom, ze raisovat na flope bola blbost . A po dalsom j -teda 97JJ / tak v cg naozaj nie je mozne KJ zahodit. Ak uz na flope raisoval tak preco by protihrac nemohol reraisovat napr s kartou As7s, 7sTs, /ja s takou kartou jednoznacne raisujem ako posledny!!/ dokonca proti slabsiemu hracovi /ako sa mu mohol hiero javit/ aj napr. s TJ, 8J?? Ak kazdy 3 bet zahodite ste vitane v kazdom live cg!!

Proti raisu som aj ja, vid moj prvy koment. Co sa ostatneho tyka, samozrejme, na turne JJ zahadzovat nebudeme, super tam ma castejsie overpar, ako AJ alebo 99/77. Co sa zvysku tyka, tak jednoznacny dovod, preco super nemohol reraisovat s A7ss, T7ss, TJ a 8J je ten, ze super tieto handy nema vo svojej PF range. Otvara 18% ruk, a kedze teraz je na UTG, tak ich otvara este menej, pravedpodobne cosi ako AJ+, KQ, 22+, a z toho musime vychadzat - nemozme dat do villainovej range ruky, ktore nas postflop teoreticky biju, ale nema ich v preflop range.

Co sa pomocnych programov tyka, tak tie tu boli a budu a bez nich sa asi ziaden CG hrac uz nezaobide. Ty ked hravas 1-2 stoly, tak ich velmi nepotrebujes, ale pre masivnejsi multitabling su dolezita vec. Taktiez sa ale vyskytuju aj v turnajovej hre, cize ak tam nepouzivas trackovaci soft z moralnych zasad, ako tu pises, tak prichadzas o velku vyhodu. Nevravim, ze bez toho sa neda hrat MTT, praveze to je ovela hratelnejsie bez HEM ako CG, najma ak nemultitablujes, ale nezabranis superom, aby to proti tebe pouzivali. Preto aj ked sa ti to nepaci, je velka pravdepodobnost, ze keby to pouzivat zacnes, tak mas nad supermi este vacsi edge.
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod tucniak 12 Jan 2011 20:19

diskusia bola okej, akurat jano vniesol do prispevku trosku 'toho' a nebol by to popoBA, keby sa toho nechytil.

Ja Vas oboch prosim este raz-jano ty kludne prispievaj a komentuj a popoba, vidno sice ako sa milujete ale nemusel si kvoli tomu v tejto teme imo rozprudit emocie zase(ber to ako moj nazor).

ako si spravne poznamenal vtaky si mozte merat cez SS, mna to fakt nezaujima, kto je viac, nakolko diskusii to nevelmi pomaha :)

ak mi nieco uniklo a bolo to cele naopak, tak sorry, aj tak je to fuk kto zacal, proste sa toho skuste vyvarovat imo :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod janobendik 12 Jan 2011 23:02

vidis, matiapag, prisli sme k vyvodu, ze proste sucho vylucis ruky ako A7ss, T7ss len z dovodu, ze pouzijes nejaky program, ktory ti proste nekam zacleni hraca a dalej to dohrate podla sablony. Moze byt, ja som pristupoval k rozobratiu ruky bez pohladu na pomocny program. .... musis uznat , ze moje davne konstatovanie, ze online poker vobec uz ani poker nie je! Je to len internet hra s pokrovymi pravidlami vyhodnotenia vitaza.
...........na hociktorom aj NAC live turnaji kedykolvek moze mat hrac v spomenutom pripade A7ss, alebo T7ss! Tam Ti ziadny program NASTASTIE nepomoze. preto je live poker neporovnatelny v hracskych kvalitach s online. Ste na dokazy-tak turnaj U***et open, alebo master poker /hral som ich 5x/ , kde hralo skoro 100% hracov kvalifikantov z internetu, boli hracskou urovnou min. 2x slabsie ako sideeventy na EPT a aspon 3x slabsie ako ME. A to nehovorim, ze v CG mam najradsej 1 az 3 netrybycky na stole :Yahoo!: /samozrejme ak je opacny pomer, treba hned od stola zutekat :D /
janobendik

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/46 krát

Odoslaťod ROYAL SHlT 12 Jan 2011 23:44

Vďaka všetkým za rady (teda tým, ktorí reagovali na handu). Inak dnes najúspešnejšia session za 2 týždne, čo som začal s CG, dnes +9BI za necelé 2 hodiny, 1krát 4 stoly :gl:
Prílohy
12.1.2011 bwin graf.jpg
12.1.2011 bwin graf.jpg (81.96 ) Zobrazená 1312 krát
Obrázok používateľa
ROYAL SHlT

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 9 krát/4 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!