Skutočne free
Počet príspevkov: 46 • Stránka 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
v pohode
v pohode, na to je diskusia, len kde som sa dnes vecer pohol (myslim v diskusii) tam som narazil na negativa voci expektu. Netvrdim ze je to najlepsia herna alebo ze ma najlepsie turnaje, pozitivne zmeny pridu coskoro (boli oficialne oznamene v decembri) ale freerolly su velmi casto menene na vsetkych herniach a vacsinou tie s najvacsou dotaciou prichadzaju vtedy ak chce herna ziskat novych hracov...
- expekt
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
pre: cstrike22
zial nebezim na ICQ, skype?
- expekt
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
to Dano2903
ahoj...presne ako hovoris, budes mat pridelene zetony...kazdy hrac bude mat rovnako...
hravas na zivo?
hravas na zivo?
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
to Dano2903
Je to vlastne na prezentaciu herne. Takmer kazda online herna ma freerolly, vstupne bonusy a pod. Ak niekoho zaujima poker a chce si zahrat tak sa rozhoduje medzi hernami prave na zaklade roznych takychto vyhod, ktore my hraci vyuzivame :).
Dalsie veci co ludi zaujimaju pri rozhodovani v ktorej herni hrat su napriklad software, zakaznicka podpora, turnaje, moznosti ako vlozit a vybrat peniaze a pod...
Inak my sme niekedy hravali v nasej krcme takmer kazdy den, bohuzial krcmu zavreli :)
Dalsie veci co ludi zaujimaju pri rozhodovani v ktorej herni hrat su napriklad software, zakaznicka podpora, turnaje, moznosti ako vlozit a vybrat peniaze a pod...
Inak my sme niekedy hravali v nasej krcme takmer kazdy den, bohuzial krcmu zavreli :)
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Počet príspevkov: 46 • Stránka 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.